CHP ÇAYIROVA'DA YENİ BAŞKAN ÇİFTÇİ

Siyaset 08.06.2024 - 13:38, Güncelleme: 08.06.2024 - 13:38
 

CHP ÇAYIROVA'DA YENİ BAŞKAN ÇİFTÇİ

KOCAELİ HABERİ
CHP .ayırova İlçe kadın kollarının bugün gerçekleştirilen ilçe kongresinde, Kadın kolları başkanlığına aday gösterilen Şengül Honça Çiftçi başkan seçildi.. CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları başkanlığına adaylığını açıklayan Şengül Honca Çiftçi, adaylık açıklamasında CHP'nin üyelerinden ve Çayırova halkından destek talebinde bulunmuş ve "Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir neferi olarak, Atatürk'ün izinde, sosyal demokrasinin ve çağdaşlığın gücüyle Çayırova'da  yeni bir dönem başlatmak için siz değerli partililerimizin ve halkımızın desteğini bekliyorum," demişti.. Yeni seçilen Çayırova kadın kolları başkanı Şengül Honça Çiftci, görevi mevcut kadın kolları başkanı Fadime İlhan'dan devralırken,  şahsına ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

CHP .ayırova İlçe kadın kollarının bugün gerçekleştirilen ilçe kongresinde, Kadın kolları başkanlığına aday gösterilen Şengül Honça Çiftçi başkan seçildi..

CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları başkanlığına adaylığını açıklayan Şengül Honca Çiftçi, adaylık açıklamasında CHP'nin üyelerinden ve Çayırova halkından destek talebinde bulunmuş ve "Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir neferi olarak, Atatürk'ün izinde, sosyal demokrasinin ve çağdaşlığın gücüyle Çayırova'da  yeni bir dönem başlatmak için siz değerli partililerimizin ve halkımızın desteğini bekliyorum," demişti..

Yeni seçilen Çayırova kadın kolları başkanı Şengül Honça Çiftci, görevi mevcut kadın kolları başkanı Fadime İlhan'dan devralırken,  şahsına ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.