CHP ÇAYIROVA'DA SULH SAĞLANDI; BARAN AYDIN MORAL OLDU

Siyaset 02.02.2024 - 07:50, Güncelleme: 02.02.2024 - 07:50
 

CHP ÇAYIROVA'DA SULH SAĞLANDI; BARAN AYDIN MORAL OLDU

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz hafta toplanan CHP Parti Meclis tarafından alıan son dakika kararı ile CHP Çayırova İlçe belediye başkan adayı olarak Muharrem Gökçe ismini açıkladı.. CHP Çayırova belediye başkan adaylığı için başka bir aday ismi öneren CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve ilçe yönetimi, kendilerine rağmen Genel Merkezce verilen bu kararı protesto etmek için topluca istifa kararı almıştılar.. Çarşambu günü istifa kararlarını gerekçeleri ile kamuyoyuna açıklamaları bekelnen CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve ilçe yönetimi, parti il kurmayları ve Çayırovalı CHP'liğ üğyeler ile yaptıkları istişareler sonrasında istifa etmekten vazgeçtiler ve CHP Çayırova Belediye Başkan adayları Muharrem Gökçe ile birlikte sahaya inerek ziyaretlere başladılar. CHP Çayırova'da sulh sağlanmasından ve ilçe yönetimi ile kenertlenmekten dolayı çok mutlu olan Muharrem Gökçe dün İlçe Başkanı Binali Eniş ile birlikte CHP Kocaeli il başkan yardımcılığından istifa ederek CHP Çayıorova Belediye meclis üyesi aday adayı olan Baran Aydın’ı iş yerinde ziyaret etti.. Bu ziyaretten dolayı da ayrıca mutlu olup moral bulan Muharrem Gökçe, misafirperverliği için Baran Aydın'a teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz hafta toplanan CHP Parti Meclis tarafından alıan son dakika kararı ile CHP Çayırova İlçe belediye başkan adayı olarak Muharrem Gökçe ismini açıkladı..

CHP Çayırova belediye başkan adaylığı için başka bir aday ismi öneren CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve ilçe yönetimi, kendilerine rağmen Genel Merkezce verilen bu kararı protesto etmek için topluca istifa kararı almıştılar..

Çarşambu günü istifa kararlarını gerekçeleri ile kamuyoyuna açıklamaları bekelnen CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve ilçe yönetimi, parti il kurmayları ve Çayırovalı CHP'liğ üğyeler ile yaptıkları istişareler sonrasında istifa etmekten vazgeçtiler ve CHP Çayırova Belediye Başkan adayları Muharrem Gökçe ile birlikte sahaya inerek ziyaretlere başladılar.

CHP Çayırova'da sulh sağlanmasından ve ilçe yönetimi ile kenertlenmekten dolayı çok mutlu olan Muharrem Gökçe dün İlçe Başkanı Binali Eniş ile birlikte CHP Kocaeli il başkan yardımcılığından istifa ederek CHP Çayıorova Belediye meclis üyesi aday adayı olan Baran Aydın’ı iş yerinde ziyaret etti..

Bu ziyaretten dolayı da ayrıca mutlu olup moral bulan Muharrem Gökçe, misafirperverliği için Baran Aydın'a teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.