CHP Çayırova'da kimlerle birleşe birleşe kazanacak?

Siyaset 01.02.2024 - 10:40, Güncelleme: 01.02.2024 - 10:56
 

CHP Çayırova'da kimlerle birleşe birleşe kazanacak?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Geçtiğimiz hafta toplanan CHP Parti Meclis tarafından alıan son dakika kararı ile CHP Çayırova İlçe belediye başkan adayı olarak Muharrem Gökçe ismini açıkladı.. CHP Çayırova belediye başkan adaylığı için Dr. Mustaf Anaç'ı öneren CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve ilçe yönetimi, kendilerine rağmen Genel Merkezce verilen bu kararı protesto etmek için topluca istifa kararı aldılar.. CHP Çayırova'da ki bu şok istifa sonrasında ise Muharrem Gökçe kendi adaylığını tebrik etmek için ilçe örgütüne gelen misafirlerini Çayırova Belediye Meclis üyesi olan arkadaşı Salih Işık ile birlikte karşılayıp ağırlamak durumunda kaldı.. Muharrem Gökçe işte o ağırlamalardan birini sosyal medayadan "İlçe başkanlığımıza gelerek hayırlı olsun dileklerini ve desteklerini belirten Kastamonu Küre Avcıpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz YAKICI’ya teşekkür ederiz. Birleşe birleşe kazanacağız." sözleri ile paylaştı.. Muharrem Gökçe'nin "Birleşe birleşe kazanacağız." sözleri ise "Millet ittifakı dağıldı, ilçe başkanı ve yönetimi de istifa etti. Peki siz kiminle birleşe birleşe kazanacasınız" sorusunu akıllara getirdi.. Bakalım İlçe Başkanı Binali Eniş'in kararından dönüşü bu seçimi kurtaracak mı?
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Geçtiğimiz hafta toplanan CHP Parti Meclis tarafından alıan son dakika kararı ile CHP Çayırova İlçe belediye başkan adayı olarak Muharrem Gökçe ismini açıkladı..

CHP Çayırova belediye başkan adaylığı için Dr. Mustaf Anaç'ı öneren CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve ilçe yönetimi, kendilerine rağmen Genel Merkezce verilen bu kararı protesto etmek için topluca istifa kararı aldılar..

CHP Çayırova'da ki bu şok istifa sonrasında ise Muharrem Gökçe kendi adaylığını tebrik etmek için ilçe örgütüne gelen misafirlerini Çayırova Belediye Meclis üyesi olan arkadaşı Salih Işık ile birlikte karşılayıp ağırlamak durumunda kaldı..

Muharrem Gökçe işte o ağırlamalardan birini sosyal medayadan "İlçe başkanlığımıza gelerek hayırlı olsun dileklerini ve desteklerini belirten Kastamonu Küre Avcıpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz YAKICI’ya teşekkür ederiz. Birleşe birleşe kazanacağız." sözleri ile paylaştı..

Muharrem Gökçe'nin "Birleşe birleşe kazanacağız." sözleri ise "Millet ittifakı dağıldı, ilçe başkanı ve yönetimi de istifa etti. Peki siz kiminle birleşe birleşe kazanacasınız" sorusunu akıllara getirdi..

Bakalım İlçe Başkanı Binali Eniş'in kararından dönüşü bu seçimi kurtaracak mı?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.