CHP ÇAYIROVA KURMAYLARI GEBZE'YE GELDİ

Siyaset 07.02.2024 - 07:29, Güncelleme: 07.02.2024 - 07:29
 

CHP ÇAYIROVA KURMAYLARI GEBZE'YE GELDİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, Çayırova Belediye başkanı Muharrem Gökçe ve Belediye Meclis üyesi aday adayı Baran Aydın ile beraberindeki heyet Gebze'ye gelerek CHP Kocaeli eski il yönetim kurulu üyesi İlhami Sarıtoprak'ı iş yerinde ziyaret ettiler.. CHP Kocaeli eski il başkan yardımcısı Hikmet Koçoğlu ile SHP Gebze eski ilçe başkanı Gülabi Kaya'nın da hazır bulunduğu bu ziyaret CHP Çayırova İlçe Başkanlığı sayfasından "İlçe Başkanımız Binali Eniş, Belediye Başkan Adayımız Muharrem Gökçe, Meclis Üyesi Aday Adaylarımız ve partililerimiz; partimizin önde gelen isimlerinden önceki dönem kurultay delegemiz İlhami Sarıtoprak’ı işyerinde ziyaret ettiler. Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ederiz." sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, Çayırova Belediye başkanı Muharrem Gökçe ve Belediye Meclis üyesi aday adayı Baran Aydın ile beraberindeki heyet Gebze'ye gelerek CHP Kocaeli eski il yönetim kurulu üyesi İlhami Sarıtoprak'ı iş yerinde ziyaret ettiler..

CHP Kocaeli eski il başkan yardımcısı Hikmet Koçoğlu ile SHP Gebze eski ilçe başkanı Gülabi Kaya'nın da hazır bulunduğu bu ziyaret CHP Çayırova İlçe Başkanlığı sayfasından "İlçe Başkanımız Binali Eniş, Belediye Başkan Adayımız Muharrem Gökçe, Meclis Üyesi Aday Adaylarımız ve partililerimiz; partimizin önde gelen isimlerinden önceki dönem kurultay delegemiz İlhami Sarıtoprak’ı işyerinde ziyaret ettiler. Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ederiz." sözleri ile paylaşıldı..
Bir 8 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.