CHP ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI ENİŞ VE YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

Siyaset 27.01.2024 - 20:16, Güncelleme: 27.01.2024 - 20:41
 

CHP ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI ENİŞ VE YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

KOCAELİ HABERİ
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kocaeli Büyükşehir ve kalan ilçe belediye başkan  adaylarının kimler olacağını öğrenmek için dün gözler Ankara'da gerçekleştirilecek olan CHP Parti Meclisi toplantısına çevrilmişti. Dünkü Parti Meclisinde Kocaeli için ilk gelen açıklamalarda, CHP Gebze ve Çayırova ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi önümüzdeki haftaya bırakılmıştı... Bu kararın Kocaeli, Çayırova ve Gebze'ye duyurulmasından bir müddet sonra CHP Genel Başkan yardımcısı Gökhan Zeybek'in son dakika hamlesi ile CHP Çayırova belediye başkan adayı olarak Muharrem Gökçe ismi Parti Meclisinde onaylandı. CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve yönetiminin "Belediye Başkanımız Dr. Mustaf Anaç olsun" şeklindeki taleplerine karşın  Muharrem Gökçe isminin Parti Meclisinde onaylanması, CHP Çayırova yönetiminde tepkiler neden oldu.. CHP Çayırova İlçe Başkanlığı sayfasından "İlçe Başkanımız Binali Eniş ve İlçe Başkan Yardımcılarımız olağanüstü yönetim kurulu toplantısında bir araya geldiler." haberi paylaşıldı.. Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Örgütü’nde İlçe Başkanı Binali Eniş’in toplantı sonrasında aldıkları karar ile ilgili olarak Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak'a yaptığı açıklamada "Bu akşam toplantımızda istifa konusunu değerlendirdik. Yönetim kurulu olarak topluca istifa kararı aldık. Önümüzdeki Çarşamba yapacağımız toplantı sonrasında kararımızı istifa gerekçelerimiz ile birlikte kamuoyuna duyuracağız" dedi.. 
KOCAELİ HABERİ

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kocaeli Büyükşehir ve kalan ilçe belediye başkan  adaylarının kimler olacağını öğrenmek için dün gözler Ankara'da gerçekleştirilecek olan CHP Parti Meclisi toplantısına çevrilmişti.

Dünkü Parti Meclisinde Kocaeli için ilk gelen açıklamalarda, CHP Gebze ve Çayırova ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi önümüzdeki haftaya bırakılmıştı...

Bu kararın Kocaeli, Çayırova ve Gebze'ye duyurulmasından bir müddet sonra CHP Genel Başkan yardımcısı Gökhan Zeybek'in son dakika hamlesi ile CHP Çayırova belediye başkan adayı olarak Muharrem Gökçe ismi Parti Meclisinde onaylandı.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve yönetiminin "Belediye Başkanımız Dr. Mustaf Anaç olsun" şeklindeki taleplerine karşın  Muharrem Gökçe isminin Parti Meclisinde onaylanması, CHP Çayırova yönetiminde tepkiler neden oldu..

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı sayfasından "İlçe Başkanımız Binali Eniş ve İlçe Başkan Yardımcılarımız olağanüstü yönetim kurulu toplantısında bir araya geldiler." haberi paylaşıldı..

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Örgütü’nde İlçe Başkanı Binali Eniş’in toplantı sonrasında aldıkları karar ile ilgili olarak Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak'a yaptığı açıklamada "Bu akşam toplantımızda istifa konusunu değerlendirdik. Yönetim kurulu olarak topluca istifa kararı aldık. Önümüzdeki Çarşamba yapacağımız toplantı sonrasında kararımızı istifa gerekçelerimiz ile birlikte kamuoyuna duyuracağız" dedi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.