CHP ÇAYIROVA EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ DUYGULANDIRDI

Siyaset 25.11.2022 - 07:26, Güncelleme: 25.11.2022 - 07:26
 

CHP ÇAYIROVA EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ DUYGULANDIRDI

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova Örgütü bu yıl öğretmenler gününde farklı bir etkinliğe imza attı.. CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve İlçe Kadın Kolları Başkanı öncülüğünde kurulan Kadın Proje Geliştirme Komisyonunun düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak için ilçedeki emekli öğretmenleri ile ilçe örgütü binasında sabah kahvaltsında bir araya gelindi.. Sohbetler eşliğinde yapılan keyifli kahvaltının akabinde, emekli öğremenlerimize günün anlamına uygun mütevazi hediyeler takdim edildi. CHP Çayırova sayfasından o anlar öğretmen şarkısı ile seslendirilmiş bir video slayt işe paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova Örgütü bu yıl öğretmenler gününde farklı bir etkinliğe imza attı..

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve İlçe Kadın Kolları Başkanı öncülüğünde kurulan Kadın Proje Geliştirme Komisyonunun düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak için ilçedeki emekli öğretmenleri ile ilçe örgütü binasında sabah kahvaltsında bir araya gelindi.. Sohbetler eşliğinde yapılan keyifli kahvaltının akabinde, emekli öğremenlerimize günün anlamına uygun mütevazi hediyeler takdim edildi. CHP Çayırova sayfasından o anlar öğretmen şarkısı ile seslendirilmiş bir video slayt işe paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.