CHP BAŞİSKELE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YİNE ACURMAN OLDU

Siyaset 01.03.2024 - 20:10, Güncelleme: 01.03.2024 - 20:10
 

CHP BAŞİSKELE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YİNE ACURMAN OLDU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Seçim Kurulu son kararını verdi; CHP Başiskele Belediye başkan adayı yine Anıl Acurman oldu.. CHP Kocaeli il başkanı Bülent Sarı bu son dakiak gelişmesini sosyal medyadan "Başiskele Belediye Başkan Adayımız Anıl Acurman’ın adaylığı kısa sürede yarattığı heyecan, bir operasyonun parçası olduğunu bildiğimiz ve aslı olmayan gerekçelerle düşürülmüştü. Bu hukuğa aykırı verilen yanlış karardan dönülerek Acurman’a adaylık yarışı hakkının geri verildiğini mutlulukla öğrendik. Bu sürecin bizleri yavaşlatmak adına planlandığının farkındayız. Korkularını da anlıyoruz. Adaylığı tescillenen Anıl Acurman’a yeniden çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Gücümüz Başiskele, işimiz Belediye" sözleri ileduyurdu..  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Seçim Kurulu son kararını verdi; CHP Başiskele Belediye başkan adayı yine Anıl Acurman oldu..

CHP Kocaeli il başkanı Bülent Sarı bu son dakiak gelişmesini sosyal medyadan "Başiskele Belediye Başkan Adayımız Anıl Acurman’ın adaylığı kısa sürede yarattığı heyecan, bir operasyonun parçası olduğunu bildiğimiz ve aslı olmayan gerekçelerle düşürülmüştü. Bu hukuğa aykırı verilen yanlış karardan dönülerek Acurman’a adaylık yarışı hakkının geri verildiğini mutlulukla öğrendik. Bu sürecin bizleri yavaşlatmak adına planlandığının farkındayız. Korkularını da anlıyoruz. Adaylığı tescillenen Anıl Acurman’a yeniden çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Gücümüz Başiskele, işimiz Belediye" sözleri ileduyurdu..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.