CEMİL YAMAN DİLOVASI İÇİN NİÇİN TEYAKKUZDA?

Siyaset 23.03.2024 - 17:26, Güncelleme: 23.03.2024 - 17:26
 

CEMİL YAMAN DİLOVASI İÇİN NİÇİN TEYAKKUZDA?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Belediyesi Kültür Müdürülüğü bünyesinde çalışırken, 2009 yerel seçimlerinde Ak Partiden Dilovası Belediye başkanı seçilen Cemil Yaman, 2014 yerel seçimlerinde tekrar belediye başkan adayı gösterilmemişti. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinin hemen akabinde 1 Kasım 2015'de yapılan erken genel seçimlerinde, Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı gösterilerek milletvekili seçilen Cemil Yaman şimdi tam 9 yıllık milletvekili, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi.. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin aday belirleme sürecinde mevut belediye başkanı Hamza Şayir'in yerine Ramazan Ömeroğlu'nun gösterilmesindeki en etkili isim olan Cemnil Yaman, Ömeroğlu'nun seçimi kazanması için Dilovası'ından ayrılmıyor.. Cemil Yaman bugün Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım'ın başkanlığında toplanan Ak Parti Dilovası mahalle başkanları ile bir araya gelerek, yerel seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu.. Evet Cemil Yaman bugün geldiği konumu borçlu olduğu Dilovası'nın her şeyiyle yakından ilgili bir siyasetçi ve Dilovası'nda seçimi kaybetmemek için her an teyakkuzda. Çünkü Ak Parti Dilovası'nda kaybederse, Cemil Yaman'da kaybeder.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Belediyesi Kültür Müdürülüğü bünyesinde çalışırken, 2009 yerel seçimlerinde Ak Partiden Dilovası Belediye başkanı seçilen Cemil Yaman, 2014 yerel seçimlerinde tekrar belediye başkan adayı gösterilmemişti.

7 Haziran 2015 genel seçimlerinin hemen akabinde 1 Kasım 2015'de yapılan erken genel seçimlerinde, Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı gösterilerek milletvekili seçilen Cemil Yaman şimdi tam 9 yıllık milletvekili, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi..

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin aday belirleme sürecinde mevut belediye başkanı Hamza Şayir'in yerine Ramazan Ömeroğlu'nun gösterilmesindeki en etkili isim olan Cemnil Yaman, Ömeroğlu'nun seçimi kazanması için Dilovası'ından ayrılmıyor..

Cemil Yaman bugün Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım'ın başkanlığında toplanan Ak Parti Dilovası mahalle başkanları ile bir araya gelerek, yerel seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu..

Evet Cemil Yaman bugün geldiği konumu borçlu olduğu Dilovası'nın her şeyiyle yakından ilgili bir siyasetçi ve Dilovası'nda seçimi kaybetmemek için her an teyakkuzda. Çünkü Ak Parti Dilovası'nda kaybederse, Cemil Yaman'da kaybeder.. 
Bir 13 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.