Cem Küçük iktidarın emekli aylıklarına yapacağı zammı duyurdu

Ekonomi 01.03.2024 - 15:26, Güncelleme: 01.03.2024 - 15:26
 

Cem Küçük iktidarın emekli aylıklarına yapacağı zammı duyurdu

KOCAELİ HABERİ
Hükümete yakınlığı ile tanınan gazeteci Cem Küçük, son günlerde yaşanan seyyanen zam tartışmasına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Erdoğan'ın tüm emekliler için yapılacak bir seyyanen zamma kapıları kapatmasının ardından Küçük, emekli zammının kimleri kapsayacağını ve hangi tarihte yapılacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kütahya mitinginde emeklilere yönelik yaptığı açıklamaların yankıları devam ediyor. Milyonlarca emekli, yapılan açıklama karşısında isyan ederken, iktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci Cem Küçük'ten emekli zammına ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi. Daha önceleri asgari ücret ve emekli zamlarını nokta atışı bilmesi nedeniyle "İçeriden bilgi alıyor" yorumlarına neden olan Küçük, emeklilerin iktidara yönelik çok sert tepkisi olduğunu belirterek, bu tepkinin seçimlere yansımasının kaçınılmaz olduğunu belirtti. Küçük, şu anda emeklilere yönelik yeni bir zam yapılmasının oldukça zor olduğunu belirterek, özellikle 10 bin liralık en düşük emekli maaşına Temmuz ayında yüksek oranlı bir zammın düşünüldüğünü belirtti. EMEKLİYE SEYYANEN ZAM ANCAK O TARİHTE YAPILACAK Küçük, Temmuz ayındaki artışın da sınırlı tutulması halinde emekliler için seyyanen zammın ancak gelecek yılın başında mümkün olacağını belirterek, “Bu kadar fark olması emeklilerin unutulması sıkıntı oldu. Erdoğan'ın açıklamasında ben sanki bundan sonra Temmuz veya Ocak ayında emekliler haklı olarak yüksek para alacak diye bir şey anladım.” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Hükümete yakınlığı ile tanınan gazeteci Cem Küçük, son günlerde yaşanan seyyanen zam tartışmasına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Erdoğan'ın tüm emekliler için yapılacak bir seyyanen zamma kapıları kapatmasının ardından Küçük, emekli zammının kimleri kapsayacağını ve hangi tarihte yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kütahya mitinginde emeklilere yönelik yaptığı açıklamaların yankıları devam ediyor.

Milyonlarca emekli, yapılan açıklama karşısında isyan ederken, iktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci Cem Küçük'ten emekli zammına ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.

Daha önceleri asgari ücret ve emekli zamlarını nokta atışı bilmesi nedeniyle "İçeriden bilgi alıyor" yorumlarına neden olan Küçük, emeklilerin iktidara yönelik çok sert tepkisi olduğunu belirterek, bu tepkinin seçimlere yansımasının kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Küçük, şu anda emeklilere yönelik yeni bir zam yapılmasının oldukça zor olduğunu belirterek, özellikle 10 bin liralık en düşük emekli maaşına Temmuz ayında yüksek oranlı bir zammın düşünüldüğünü belirtti.

EMEKLİYE SEYYANEN ZAM ANCAK O TARİHTE YAPILACAK
Küçük, Temmuz ayındaki artışın da sınırlı tutulması halinde emekliler için seyyanen zammın ancak gelecek yılın başında mümkün olacağını belirterek, “Bu kadar fark olması emeklilerin unutulması sıkıntı oldu. Erdoğan'ın açıklamasında ben sanki bundan sonra Temmuz veya Ocak ayında emekliler haklı olarak yüksek para alacak diye bir şey anladım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.