ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞEVKİ DEMİRCİ KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

İlçeler 07.02.2024 - 01:22, Güncelleme: 07.02.2024 - 01:22
 

ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞEVKİ DEMİRCİ KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

KOCAELİ HABERİ
Çayırova geçmiş dönem Belediye Başkanı ve İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci, İYİ Parti Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak ile birlikte Çayırova Merkez Camii’nde yatsı namazını eda ettikten sonra Miraç Kandili dolayısı ile cami cemaatine ve yoldan geçen çayırovalılara kandil simidi ikramında bulundu.. Şevki Demirci kandil simidi dağıtımını bizzat kendi organize edereken, vatandaşların da tek tek kandilini kutladı..  
KOCAELİ HABERİ

Çayırova geçmiş dönem Belediye Başkanı ve İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci, İYİ Parti Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak ile birlikte Çayırova Merkez Camii’nde yatsı namazını eda ettikten sonra Miraç Kandili dolayısı ile cami cemaatine ve yoldan geçen çayırovalılara kandil simidi ikramında bulundu..

Şevki Demirci kandil simidi dağıtımını bizzat kendi organize edereken, vatandaşların da tek tek kandilini kutladı..
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, kalabalık ve yazı görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.