BÜYÜKGÖZ ÖNCE ADAYLIĞI SONRA GÖNLÜNÜ ALDI

Siyaset 07.02.2024 - 17:28, Güncelleme: 07.02.2024 - 17:39
 

BÜYÜKGÖZ ÖNCE ADAYLIĞI SONRA GÖNLÜNÜ ALDI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Gebze Başkan adaylık yarışının en iddialı iki isminden birisi mevcut belediye başkanı Zinnur Büyükgöz diğer ise Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve MKYK yedek üyesi Mehmet Ali Okur idi.. Büyükgöz ve Okur arasında son dakikaya kadar süren adaylık yarışında, ipi göğüsleyen Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye Başkan adaylığını alan isim oldu.. Başkan Büyükgöz bugün Mehmet Ali Okur'u, Genel Müdür olarak görev yaptığı TÜBİTAK'a bağlı MARTEK A.Ş'de ziyaret edip, o rekabet ortamının geride kaldığını göstererek gönlünü de aldı. İşte o ziyaret AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı sayfasından "İlçe Başkanımız Recep Kaya, Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ve yönetimimiz ile birlikte 24. Dönem milletvekilimiz İstişare kurulu üyemiz Mehmet Ali Okur’u ziyaret ederek hasbihal ettik. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Gebze Başkan adaylık yarışının en iddialı iki isminden birisi mevcut belediye başkanı Zinnur Büyükgöz diğer ise Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve MKYK yedek üyesi Mehmet Ali Okur idi..

Büyükgöz ve Okur arasında son dakikaya kadar süren adaylık yarışında, ipi göğüsleyen Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye Başkan adaylığını alan isim oldu..

Başkan Büyükgöz bugün Mehmet Ali Okur'u, Genel Müdür olarak görev yaptığı TÜBİTAK'a bağlı MARTEK A.Ş'de ziyaret edip, o rekabet ortamının geride kaldığını göstererek gönlünü de aldı.

İşte o ziyaret AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı sayfasından "İlçe Başkanımız Recep Kaya, Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ve yönetimimiz ile birlikte 24. Dönem milletvekilimiz İstişare kurulu üyemiz Mehmet Ali Okur’u ziyaret ederek hasbihal ettik. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaşıldı..

Bir 16 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.