BÜYÜKGÖZ 'GÖZ NURLARI' İLE BULUŞTU

Siyaset 11.02.2024 - 10:49, Güncelleme: 11.02.2024 - 10:49
 

BÜYÜKGÖZ 'GÖZ NURLARI' İLE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Toplumun tüm kesimlerinden vatandaşları iş yerlerinde, mahallelerinde, dernek ve sivil toplum kuruluşları merkezlerinde ziyaret eden Büyükgöz bu sabah güne Tatlıkuyu Merkez Camii ziyaret ederk başladı.. Başkan Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Hayırlı sabahlar. Göz nuru evlatlarımızla sabah namazında buluştuk, birlikte yeni günü karşıladık." sözleri ile paylaştı.. Paylaşımdaki fotoğraf karesinde yer alan bisiklet ödülü ise merak uyandırdı..
KOCAELİ HABERİ

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Toplumun tüm kesimlerinden vatandaşları iş yerlerinde, mahallelerinde, dernek ve sivil toplum kuruluşları merkezlerinde ziyaret eden Büyükgöz bu sabah güne Tatlıkuyu Merkez Camii ziyaret ederk başladı..

Başkan Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Hayırlı sabahlar. Göz nuru evlatlarımızla sabah namazında buluştuk, birlikte yeni günü karşıladık." sözleri ile paylaştı..

Paylaşımdaki fotoğraf karesinde yer alan bisiklet ödülü ise merak uyandırdı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.