BÜYÜKGÖZ GENÇLERİ GEZMEYE GÖNDERDİ

Siyaset 03.02.2024 - 10:02, Güncelleme: 03.02.2024 - 10:02
 

BÜYÜKGÖZ GENÇLERİ GEZMEYE GÖNDERDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı ve Ak Parti Gebze Belediye başkan adayı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli gençleri otobüslerle Bursa'yı gezmeye gönderdi. Zinnur Büyükgöz gençleri Bursa'ya uğurlamay gitti ve o anları sosyal medayadan "Bursa gezisine katılacak Güzide Gençlik Merkezimizin güzide öğrencilerine hayırlı yolculuklar diliyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı ve Ak Parti Gebze Belediye başkan adayı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli gençleri otobüslerle Bursa'yı gezmeye gönderdi.

Zinnur Büyükgöz gençleri Bursa'ya uğurlamay gitti ve o anları sosyal medayadan "Bursa gezisine katılacak Güzide Gençlik Merkezimizin güzide öğrencilerine hayırlı yolculuklar diliyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.