BÜYÜKGÖZ GEBZE'DE 50 YILLIK HİZMETİ 5 YILA SIĞDIRMIŞ

Siyaset 12.03.2024 - 10:21, Güncelleme: 12.03.2024 - 10:21
 

BÜYÜKGÖZ GEBZE'DE 50 YILLIK HİZMETİ 5 YILA SIĞDIRMIŞ

KOCAELİ HABERİ
Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, önümüzdeki 5 yıllık hizmet döneminde Gebze’ye damgasını vurmaya hazırlanıyormuş. Gebze'de 5 yıllık hizmet döneminde ilçenin kronikleşen yapısal sorunlarını çözmek üzere çalışmalar yapan ve adeta bir ‘sessiz devrim’ gerçekleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ikinci 5 yıllık icraat döneminde Gebze’yi adeta proje yağmuruna tutmaya hazırlandığının altını çizerek, ilk 5 yıllık dönemi için “Gebze’nin gelecek 50 yılını planladık." dedi.. "50 YILLIK HİZMETİ 5 YILA SIĞDIRDIK" Başkan Büyükgöz açıklamalarına şöyle devam etti; "Her konuda sağlam işler yaparak Gebze’nin şehircilik altyapısını sağlamlaştırdık. Şehrin omurgasını oluşturan yapılaşma hak ve standartlarını belirledik.  Gebze’de mülkiyet problemini yok düzeyine indirdik” sözleriyle tanımlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze Belediyesi’nin bütçesiyle ancak 50 yılda yapabileceğimiz hizmetleri 5 yılda Gebze’mize kazandırdık. GEBZE İÇİN KOŞMANIN TAM ZAMANIDIR Şimdi Türkiye Yüzyılı’ndayız. Yürümek değil, koşmamız gerek. Kentsel yenilenme için tam zamanıdır. Uyumun bereketini artırmanın tam zamanıdır. Kültür sanatı çoğaltmanın tam zamanıdır. Spor ve eğitimle Gebze’yi geliştirmenin tam zamanıdır. Gebze için, Kocaeli için, Türkiye için Koşmanın tam zamanıdır” 
KOCAELİ HABERİ

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, önümüzdeki 5 yıllık hizmet döneminde Gebze’ye damgasını vurmaya hazırlanıyormuş. Gebze'de 5 yıllık hizmet döneminde ilçenin kronikleşen yapısal sorunlarını çözmek üzere çalışmalar yapan ve adeta bir ‘sessiz devrim’ gerçekleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ikinci 5 yıllık icraat döneminde Gebze’yi adeta proje yağmuruna tutmaya hazırlandığının altını çizerek, ilk 5 yıllık dönemi için “Gebze’nin gelecek 50 yılını planladık." dedi..

"50 YILLIK HİZMETİ 5 YILA SIĞDIRDIK"
Başkan Büyükgöz açıklamalarına şöyle devam etti;

"Her konuda sağlam işler yaparak Gebze’nin şehircilik altyapısını sağlamlaştırdık. Şehrin omurgasını oluşturan yapılaşma hak ve standartlarını belirledik.  Gebze’de mülkiyet problemini yok düzeyine indirdik” sözleriyle tanımlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze Belediyesi’nin bütçesiyle ancak 50 yılda yapabileceğimiz hizmetleri 5 yılda Gebze’mize kazandırdık.

GEBZE İÇİN KOŞMANIN TAM ZAMANIDIR

Şimdi Türkiye Yüzyılı’ndayız. Yürümek değil, koşmamız gerek. Kentsel yenilenme için tam zamanıdır. Uyumun bereketini artırmanın tam zamanıdır. Kültür sanatı çoğaltmanın tam zamanıdır. Spor ve eğitimle Gebze’yi geliştirmenin tam zamanıdır. Gebze için, Kocaeli için, Türkiye için Koşmanın tam zamanıdır” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.