BÜYÜKGÖZ GEBZE ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINA DUA ETTİ

Siyaset 06.02.2024 - 05:51, Güncelleme: 06.02.2024 - 06:06
 

BÜYÜKGÖZ GEBZE ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINA DUA ETTİ

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimleri için yeniden aday gösterilen Ak Parti Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız ile birlikte Gebze mezarlığına gitti ve vefat etmiş Gebze Belediye Başkanlarına dua ederek, mezarlarına çiçek koydu..  Başkan Büyükgöz ve beraberindeki heyet, Gebze şehitliğinde yatan şehitlerimiz, Gebze Belediyesi eski başkanlarından Mehmet üstündağ, Ahmet Pembegüllü ve Bülent Atasayan'ın yanısıra depremde hayatını kaybeden DYP eski milletvekili Alaettin Kurt, Ak Parti il başkan yardımcısı Ekrem Özenir, MHP Gebze ilçe başkanı Yılmaz Taşkın, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'ın oğlu Görkem Çiler, CHP Gebze Belediye Meclis üyesi Abdullah Yılmazel ve MHP Gebze ilçe başkanı Ali Yalsız'ın babası Şerif Yalsız'ın mezarlarını da ziyaret ederek dua edip çiçek bıraktılar..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimleri için yeniden aday gösterilen Ak Parti Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız ile birlikte Gebze mezarlığına gitti ve vefat etmiş Gebze Belediye Başkanlarına dua ederek, mezarlarına çiçek koydu..

 Başkan Büyükgöz ve beraberindeki heyet, Gebze şehitliğinde yatan şehitlerimiz, Gebze Belediyesi eski başkanlarından Mehmet üstündağ, Ahmet Pembegüllü ve Bülent Atasayan'ın yanısıra depremde hayatını kaybeden DYP eski milletvekili Alaettin Kurt, Ak Parti il başkan yardımcısı Ekrem Özenir, MHP Gebze ilçe başkanı Yılmaz Taşkın, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'ın oğlu Görkem Çiler, CHP Gebze Belediye Meclis üyesi Abdullah Yılmazel ve MHP Gebze ilçe başkanı Ali Yalsız'ın babası Şerif Yalsız'ın mezarlarını da ziyaret ederek dua edip çiçek bıraktılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.