BÜYÜKAKIN'IN YERİNE BÜYÜKGÖZ BAŞKANLIK ETTİ

Siyaset 23.01.2024 - 15:42, Güncelleme: 23.01.2024 - 15:42
 

BÜYÜKAKIN'IN YERİNE BÜYÜKGÖZ BAŞKANLIK ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın bugün bir dizi ziyaret ve programlar için Çayırova'da bulunması nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Ocak ayı meclis toplantısının 2. oturumuna katılmayınca yerine Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz vekalet etti.. Zinnur Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin Ocak ayı meclis toplantısının 2. oturumunu; KBB Meclis 1. Başkan Vekili sıfatıyla yönettik. Alınan kararların şehrimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın bugün bir dizi ziyaret ve programlar için Çayırova'da bulunması nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Ocak ayı meclis toplantısının 2. oturumuna katılmayınca yerine Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz vekalet etti..

Zinnur Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin Ocak ayı meclis toplantısının 2. oturumunu; KBB Meclis 1. Başkan Vekili sıfatıyla yönettik. Alınan kararların şehrimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.