BÜYÜKAKIN VE KOCA AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTILAR

Yaşam 01.02.2024 - 15:46, Güncelleme: 01.02.2024 - 15:46
 

BÜYÜKAKIN VE KOCA AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTILAR

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın'ın babası Burhan Koca Balıkesir’de öğle namazına müteakiben son yolculuğuna uğurlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın Bir süredir Umuttepe Hastanesi'nde tedavi gördüğü bilinen kayınpederi Burhan Koca dün hayatını kaybetmişti. Büyükakın'ın kayınpederi Burhan Koca, Balıkesir’in Kepsut ilçesinde Kepsut Çarşı Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Başkan Büyükakın’ı Kocaeli siyasetinden birçok isim de yalnız bırakmadı. Cenazeye eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü ve Cemil Yaman,  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve il başkan yardımcısı Haluk Sekban, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Kocaeli Kent Konseyi başkan yardımcısı ve Ak Parti Gebze Belediyesi eski meclis üyesi Mehmet Başaran ve bir çok siyasi parti temsilcisi ile çok sayıda vatandaş katılım sağlayarak Büyükakın ve Koca ailesinin acısını paylaştılar..  Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhum Burhan Koca'ya Allah'tan rahmet, kederli Büyükakın ve Koca Ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın'ın babası Burhan Koca Balıkesir’de öğle namazına müteakiben son yolculuğuna uğurlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın Bir süredir Umuttepe Hastanesi'nde tedavi gördüğü bilinen kayınpederi Burhan Koca dün hayatını kaybetmişti. Büyükakın'ın kayınpederi Burhan Koca, Balıkesir’in Kepsut ilçesinde Kepsut Çarşı Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Başkan Büyükakın’ı Kocaeli siyasetinden birçok isim de yalnız bırakmadı. Cenazeye eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü ve Cemil Yaman,  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve il başkan yardımcısı Haluk Sekban, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Kocaeli Kent Konseyi başkan yardımcısı ve Ak Parti Gebze Belediyesi eski meclis üyesi Mehmet Başaran ve bir çok siyasi parti temsilcisi ile çok sayıda vatandaş katılım sağlayarak Büyükakın ve Koca ailesinin acısını paylaştılar.. 

Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhum Burhan Koca'ya Allah'tan rahmet, kederli Büyükakın ve Koca Ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Bir 9 kişi ve şunu diyen bir yazı 'KEPSUT BELEDİYESİ' görseli olabilir
Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 11 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.