BÜYÜKAKIN VE KOCA AİLESİNİN ACI GÜNÜ!

Yaşam 01.02.2024 - 02:42, Güncelleme: 01.02.2024 - 03:03
 

BÜYÜKAKIN VE KOCA AİLESİNİN ACI GÜNÜ!

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın’ın babası Burhan Koca yaşama veda etti. Tahir Büyükakın’ın kayınpederi Burhan Koca, bir süreden beri tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde dün akşam saatlerinde vefat etti. Burhan Koca'nın cenazesi Balıkesir’in Kepsut ilçesinde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir. Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhum Burhan Koca'ya Allah'tan rahmet, kederli Büyükakın ve Koca Ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın’ın babası Burhan Koca yaşama veda etti.

Tahir Büyükakın’ın kayınpederi Burhan Koca, bir süreden beri tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde dün akşam saatlerinde vefat etti. Burhan Koca'nın cenazesi Balıkesir’in Kepsut ilçesinde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhum Burhan Koca'ya Allah'tan rahmet, kederli Büyükakın ve Koca Ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.