Büyükakın adil bir dünya ve İnsan haklarına saygı istedi

Siyaset 02.06.2024 - 11:25, Güncelleme: 02.06.2024 - 11:25
 

Büyükakın adil bir dünya ve İnsan haklarına saygı istedi

KOCAELİ HABER,
Başkan Büyükakın, tüm dünyanın duyması için insan hakları alanında sesimizi yükseltmemiz gerektiğini söyledi.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, eğitime destek veren sivil toplum kuruluşları, kent estetiğine ve dayanıklılığına katkı sunan odalar ile birlikte şehre dair önemli projeler üreten STK’ların yanı sıra kurumlarla olan görüşmelerine devam ediyor. Başkan Büyükakın;  DAHA ADİL DÜNYA İÇİN MÜCADELEYE DEVAM Başkan Büyükakın, “Gönüllü olarak bir sivil toplum kuruluşuna katılmak, topluma hizmet etmenin en anlamlı yollarından biridir. Vatandaşlarımızdan STK’lar içerisinde gönüllü olmasını ve fark oluşturmasını istiyorum. Sürdürülebilir geleceği destekleyen sivil toplum kuruluşlarına destek vererek dünyamızı korumak ve daha adil bir dünya için harekete geçmenin çok kıymetli olduğunu dile getirmek isterim. İnsan haklarını savunan sivil toplum kuruluşlarını da bir kez daha tebrik ediyorum. Daha adil bir dünya için mücadele etmeye devam edeceğiz. Şunu da güçlü bir şekilde ifade etmek isterim. Hep birlikte dünyadaki insan hakları ve yaşanan zulümler için sesimizi yükseltelim” açıklamasını yaptı.
KOCAELİ HABER,

Başkan Büyükakın, tüm dünyanın duyması için insan hakları alanında sesimizi yükseltmemiz gerektiğini söyledi..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, eğitime destek veren sivil toplum kuruluşları, kent estetiğine ve dayanıklılığına katkı sunan odalar ile birlikte şehre dair önemli projeler üreten STK’ların yanı sıra kurumlarla olan görüşmelerine devam ediyor. Başkan Büyükakın; 

DAHA ADİL DÜNYA İÇİN MÜCADELEYE DEVAM
Başkan Büyükakın, “Gönüllü olarak bir sivil toplum kuruluşuna katılmak, topluma hizmet etmenin en anlamlı yollarından biridir. Vatandaşlarımızdan STK’lar içerisinde gönüllü olmasını ve fark oluşturmasını istiyorum. Sürdürülebilir geleceği destekleyen sivil toplum kuruluşlarına destek vererek dünyamızı korumak ve daha adil bir dünya için harekete geçmenin çok kıymetli olduğunu dile getirmek isterim. İnsan haklarını savunan sivil toplum kuruluşlarını da bir kez daha tebrik ediyorum. Daha adil bir dünya için mücadele etmeye devam edeceğiz. Şunu da güçlü bir şekilde ifade etmek isterim. Hep birlikte dünyadaki insan hakları ve yaşanan zulümler için sesimizi yükseltelim” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.