BUGÜN O İLİMİZE RESMEN KAR YAĞDI

Güncel 21.03.2024 - 09:42, Güncelleme: 21.03.2024 - 09:47
 

BUGÜN O İLİMİZE RESMEN KAR YAĞDI

KOCAELİ HABERİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günler önce Ankara'ya yağacak kar için 21 Mart 2024'ü tarih vermişti.. "Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır" diyen atalarımız bir kez daha haklı çıktılar. Günlerdir peş peşe uyarılan Ankara'da beklenen kar yağışı bugün başladı. Beklenen kar yağışı Ankara'nın kuzey ilçeleri Kızılcahamam, Çamlıdere'de gece başlayan kar yağışı sabah saatlerinden itibaren Ankara'nın merkezinde de kendini gösterdi. Şehrin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kar yağışının gün içerisinde devam edeceğini açıkladı.
KOCAELİ HABERİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günler önce Ankara'ya yağacak kar için 21 Mart 2024'ü tarih vermişti..

"Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır" diyen atalarımız bir kez daha haklı çıktılar. Günlerdir peş peşe uyarılan Ankara'da beklenen kar yağışı bugün başladı. Beklenen kar yağışı Ankara'nın kuzey ilçeleri Kızılcahamam, Çamlıdere'de gece başlayan kar yağışı sabah saatlerinden itibaren Ankara'nın merkezinde de kendini gösterdi.

Şehrin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kar yağışının gün içerisinde devam edeceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.