Bir Darıca bir Dilovası Yakup Törk, çevir gazı lambası yanmasın

Siyaset 25.05.2024 - 23:35, Güncelleme: 26.05.2024 - 00:06
 

Bir Darıca bir Dilovası Yakup Törk, çevir gazı lambası yanmasın

KOCAELİ HABERİ
2019 yerel seçimlerinde CHP Darıca Belediye Başkan adayı olarak seçimlere giren Yakup Törk, seçimi kazanamıştı. Yakup Törk 2024 yerel seçimlerinde yine  CHP Darıca Belediye Başkan adayı olmak istemişti ama partisi Av. Saide Arslan Çalışkan'ı belediye başkan adayı göstermişti.. Bu kararı beğenmeyen Yakup Törk hem partisi hem de gösterilen Darıca belediye başkan adayı hakkında sosyal medyadan çok sert bir açıklama yapmıştı. Lakin Yakup Törk, CHP Dilovası belediye başkan adayı gösterilince, partisi hakkındaki sert açıklamalara ve olaya nokta koymuştu. CHP Türkiye genelinde çok yerde seçim kazanarak birinci parti olurken, 2019'da Darıca'nın ardından 2024'de de Dilovasında seçim kaybeden Yakup Törk, dün CHP Darıca İlçe Örgütünün düzenlediği CHP Darıca Danışma Kurulu Toplantısına katılınca bize de "Bir Darıca, bir Dilovası Yakup Törk, çevir gazı lambası yanmasın" şeklinde esprili bir haber yapmak düştü..
KOCAELİ HABERİ

2019 yerel seçimlerinde CHP Darıca Belediye Başkan adayı olarak seçimlere giren Yakup Törk, seçimi kazanamıştı. Yakup Törk 2024 yerel seçimlerinde yine  CHP Darıca Belediye Başkan adayı olmak istemişti ama partisi Av. Saide Arslan Çalışkan'ı belediye başkan adayı göstermişti..

Bu kararı beğenmeyen Yakup Törk hem partisi hem de gösterilen Darıca belediye başkan adayı hakkında sosyal medyadan çok sert bir açıklama yapmıştı. Lakin Yakup Törk, CHP Dilovası belediye başkan adayı gösterilince, partisi hakkındaki sert açıklamalara ve olaya nokta koymuştu.

CHP Türkiye genelinde çok yerde seçim kazanarak birinci parti olurken, 2019'da Darıca'nın ardından 2024'de de Dilovasında seçim kaybeden Yakup Törk, dün CHP Darıca İlçe Örgütünün düzenlediği CHP Darıca Danışma Kurulu Toplantısına katılınca bize de "Bir Darıca, bir Dilovası Yakup Törk, çevir gazı lambası yanmasın" şeklinde esprili bir haber yapmak düştü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.