BİNALİ YILDIRIM GEBZE'DE SOKAK İFTARI VERDİ

Siyaset 30.03.2024 - 02:48, Güncelleme: 30.03.2024 - 02:48
 

BİNALİ YILDIRIM GEBZE'DE SOKAK İFTARI VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Eski Başbakan Binali Yıldırım eşi Semiha Yıldırım'ın merhume kardeşi Tülin Yıldırım'ın hayrına Gebze’de sokak iftarı düzenledi.. Binali Yıldırım ailesinin Gebze'deki sokak iftarına başta Ak Parti Kocaeli milletvekili Veysel Tipioğlu, Ak Parti Kocaeli il başkanı Dr.Şahin Talus ve Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ile Kocaeli Büyükşehir belediyesi Gebze bölgesi koordinatörü İbrahim Pahlivan olmak üzere çok sayıda vatandaş katılım sağlayarak birlikte iftar açtılar..
KOCAELİ HABERİ

Eski Başbakan Binali Yıldırım eşi Semiha Yıldırım'ın merhume kardeşi Tülin Yıldırım'ın hayrına Gebze’de sokak iftarı düzenledi..

Binali Yıldırım ailesinin Gebze'deki sokak iftarına başta Ak Parti Kocaeli milletvekili Veysel Tipioğlu, Ak Parti Kocaeli il başkanı Dr.Şahin Talus ve Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ile Kocaeli Büyükşehir belediyesi Gebze bölgesi koordinatörü İbrahim Pahlivan olmak üzere çok sayıda vatandaş katılım sağlayarak birlikte iftar açtılar..
Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.