BİLGİN VE MALKOÇ MECLİS İÇİN GÜN SAYIYORLAR

Siyaset 19.03.2024 - 04:26, Güncelleme: 19.03.2024 - 04:26
 

BİLGİN VE MALKOÇ MECLİS İÇİN GÜN SAYIYORLAR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan soba ve ardından İrfan Ayar döneminde ilçe başkan yardımcıları olarak yönetim kurulunda yer alan Emrullah Bilgin ve Selim Malkoç, 2020 Ekiminde ilçe başkanı seçilen Recep Kaya'nın yönetminde de ilçe başkan yardımcılıkları görevlerine devam ettiler.. Emrullah Bilgin ve Selim Malkoç, 2024 yerel seçimleri için ilçe başkan yardımcılığı görevlerinden istifa ederek, Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeliği için aday adayı oldular. Her iki isim de açıklanan listede aday olarak yerlerini aldılar ve şimdi Meclis üyesi olarak Gebze Belediyesine adım atmak için bir taraftan sahada tanıtım broşürlerini dağıtıyorlar di,ğer taraftan da gün sayıyorlar.. Emrullah Bilgin ve Selim Malkoç, Meclis üyesi seçildikleri takdirde, ilk ilçe başkanları Hasan Soba ile birlikte Gebze Belediye Meclis üyesi olarak Gebze Belediyesinde görev almış olacaklar..   
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan soba ve ardından İrfan Ayar döneminde ilçe başkan yardımcıları olarak yönetim kurulunda yer alan Emrullah Bilgin ve Selim Malkoç, 2020 Ekiminde ilçe başkanı seçilen Recep Kaya'nın yönetminde de ilçe başkan yardımcılıkları görevlerine devam ettiler..

Emrullah Bilgin ve Selim Malkoç, 2024 yerel seçimleri için ilçe başkan yardımcılığı görevlerinden istifa ederek, Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeliği için aday adayı oldular. Her iki isim de açıklanan listede aday olarak yerlerini aldılar ve şimdi Meclis üyesi olarak Gebze Belediyesine adım atmak için bir taraftan sahada tanıtım broşürlerini dağıtıyorlar di,ğer taraftan da gün sayıyorlar..

Emrullah Bilgin ve Selim Malkoç, Meclis üyesi seçildikleri takdirde, ilk ilçe başkanları Hasan Soba ile birlikte Gebze Belediye Meclis üyesi olarak Gebze Belediyesinde görev almış olacaklar.. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.