BAY KEMAL NEREDEN NEREYE?

Siyaset 23.01.2024 - 07:09, Güncelleme: 23.01.2024 - 07:28
 

BAY KEMAL NEREDEN NEREYE?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirirken onu kızdırmak için "BAY KEMAL" derdi hep. Kılıçdaroğlu ilk başlarda bu hitaba kızmasına rağmen 14 Mayıs Genel Seçimlerine doğr kızmamaya başlamıştı.. Niçin mi? Diğer muhalefet parti liderleri ile bir masa etrafından toplanmayı başarmış ve altılı masada verilen karar ile Cumhurbaşkanı seçileceğine inanmıştı. İşte o inançla da "BEN KEMAL GELİYORUM" diyerek Erdoğan'a meydan okumuştu.. Gelemedi.. Ve altılı masa dağıldı.. Dün akşam  "Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel akşam yemeğinde buluştu."  notu ile sosyal medyadan servis edilen fotoğraf, gözümün önüne o muhteşem altılı masa buluşma fotoğraflarını getirince " Vay beeee, nereden nereye. Altılı masanın başkanı Kılıçdaroğlu, tekli masanın başkanı Özgür Özel'e misafir olmuş." dedim ve sosyal medyadan şu yorumu paylaştım; "İşte altılı masadan geriye kalan! Sel gidince kum kalırmış. Peki ittifaklar bitince ne kalır? CHP’ye bir şey kalmadı. Ak Partiye ne kalacağıda “İmam-Kaymakam çekişmesi” ile az çok belli oldu…" Nyemiş efendim; Ne olursan ol, hiç bir zaman "Ne oldum" diye böbürlenmiyeceksin ve her zaman "Ne olacağım" diye düşüneceksin..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirirken onu kızdırmak için "BAY KEMAL" derdi hep. Kılıçdaroğlu ilk başlarda bu hitaba kızmasına rağmen 14 Mayıs Genel Seçimlerine doğr kızmamaya başlamıştı..

Niçin mi?
Diğer muhalefet parti liderleri ile bir masa etrafından toplanmayı başarmış ve altılı masada verilen karar ile Cumhurbaşkanı seçileceğine inanmıştı. İşte o inançla da "BEN KEMAL GELİYORUM" diyerek Erdoğan'a meydan okumuştu..

Gelemedi..
Ve altılı masa dağıldı..

Dün akşam  "Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel akşam yemeğinde buluştu."  notu ile sosyal medyadan servis edilen fotoğraf, gözümün önüne o muhteşem altılı masa buluşma fotoğraflarını getirince " Vay beeee, nereden nereye. Altılı masanın başkanı Kılıçdaroğlu, tekli masanın başkanı Özgür Özel'e misafir olmuş." dedim ve sosyal medyadan şu yorumu paylaştım;

"İşte altılı masadan geriye kalan!
Sel gidince kum kalırmış.
Peki ittifaklar bitince ne kalır?
CHP’ye bir şey kalmadı.
Ak Partiye ne kalacağıda “İmam-Kaymakam çekişmesi” ile az çok belli oldu…"

Nyemiş efendim;
Ne olursan ol, hiç bir zaman "Ne oldum" diye böbürlenmiyeceksin ve her zaman "Ne olacağım" diye düşüneceksin..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.