BAŞKAN TALUS ÇAYIROVA'DA SAVAŞ ÖZDEMİR'E GİTTİ

Siyaset 13.03.2024 - 05:38, Güncelleme: 13.03.2024 - 05:38
 

BAŞKAN TALUS ÇAYIROVA'DA SAVAŞ ÖZDEMİR'E GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye başkan adayı gösterilecek isim belirleme aşamasında Çayırova siyaset kulislerinde, belediye başkan adaylığı için sıklıkla konuşulan isimlerden birisi de Savaş Özdemir olmuştu..  Çayırova'de Savaş Özdemir için "Bu seçimin sürprizi olabilir" yorumları yapılırken, Özdemir'in de yakın çevresine "Bu dönem  Ak Parti Çayırova Belediye başkan adayı kesinlikle benim" dediği medyada yer almıştı. Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova Bölgesinde yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdır topluluğunun en önde gelen isimlerinden birisi olan Çayırovalı iş ve siyaset insanı Savaş Özdemir,  2004-2009 yılları arasında Çayırova Belediye Başkan yardımcılığı yapmıştı. Ak Parti 31 Mart 2024 için Çayırova'da mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi ile yola devam kararı alınca, bu karar diğer 13 belediye başkan aday adayı arasında tepki ile karşılanmıştı.  Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus dün Çayırova'ya gelerek, Savaş Özdemir'i iş yerinde ziyaret ederek, Ak Partinin seçim çalışmalarına aktif bir şekilde katılımını istedi. Savaş Özdemir'de bu ziyareti sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "İşyerimizi ziyarete gelen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, il Başkan yardımcılarımız Orhan Keskin, Ermiş Göksu, Engin Güzel ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede ve Belediye Başkan aday adaylarımız Tolga Berber, Burak Fidan, Pasa Ali Elmali Elmali’ya teşekkür ediyorum."
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye başkan adayı gösterilecek isim belirleme aşamasında Çayırova siyaset kulislerinde, belediye başkan adaylığı için sıklıkla konuşulan isimlerden birisi de Savaş Özdemir olmuştu.. 

Çayırova'de Savaş Özdemir için "Bu seçimin sürprizi olabilir" yorumları yapılırken, Özdemir'in de yakın çevresine "Bu dönem  Ak Parti Çayırova Belediye başkan adayı kesinlikle benim" dediği medyada yer almıştı.

Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova Bölgesinde yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdır topluluğunun en önde gelen isimlerinden birisi olan Çayırovalı iş ve siyaset insanı Savaş Özdemir,  2004-2009 yılları arasında Çayırova Belediye Başkan yardımcılığı yapmıştı.

Ak Parti 31 Mart 2024 için Çayırova'da mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi ile yola devam kararı alınca, bu karar diğer 13 belediye başkan aday adayı arasında tepki ile karşılanmıştı. 

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus dün Çayırova'ya gelerek, Savaş Özdemir'i iş yerinde ziyaret ederek, Ak Partinin seçim çalışmalarına aktif bir şekilde katılımını istedi. Savaş Özdemir'de bu ziyareti sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

"İşyerimizi ziyarete gelen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, il Başkan yardımcılarımız Orhan Keskin, Ermiş Göksu, Engin Güzel ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede ve Belediye Başkan aday adaylarımız Tolga Berber, Burak Fidan, Pasa Ali Elmali Elmali’ya teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.