BAŞKAN ŞAYİR'DEN MUHABBET ÇADIRI PAYLAŞIMI

Güncel 27.03.2023 - 10:30, Güncelleme: 27.03.2023 - 10:30
 

BAŞKAN ŞAYİR'DEN MUHABBET ÇADIRI PAYLAŞIMI

KOCAELİ HABERİ
6 Şabat 2023 Kahramanmaraş depreminden sonra yaraları sarmaya gittiği Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde depremzedelerin yaşamsal ihtiyaçlarının karşılanmasında büyük gayret ve emekleri olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, çadırlarda yaşayan depremzedlerin bir araya gelip sohbet etmelerini sağlamak amacıyla oluşturdukları "Muhabbet Çadırı"nın fotoğraflarını paylaştı.. Başkan Şayir paylaşımında "Afet bölgesine Muhabbet Çadırı…Vatandaşlarımızın iftar sonrası sıcak çay içip, sohbet edebilmeleri için okul bahçesinde hizmet veren muhabbet çadırımız büyük ilgi görüyor." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

6 Şabat 2023 Kahramanmaraş depreminden sonra yaraları sarmaya gittiği Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde depremzedelerin yaşamsal ihtiyaçlarının karşılanmasında büyük gayret ve emekleri olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, çadırlarda yaşayan depremzedlerin bir araya gelip sohbet etmelerini sağlamak amacıyla oluşturdukları "Muhabbet Çadırı"nın fotoğraflarını paylaştı..

Başkan Şayir paylaşımında "Afet bölgesine Muhabbet Çadırı…Vatandaşlarımızın iftar sonrası sıcak çay içip, sohbet edebilmeleri için okul bahçesinde hizmet veren muhabbet çadırımız büyük ilgi görüyor." ifadelerine yer verdi..
Bir 7 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.