BAŞKAN ŞAYİR DİLOVASI'NDA Kİ CAMİLER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

İlçeler 20.07.2023 - 04:49, Güncelleme: 20.07.2023 - 04:49
 

BAŞKAN ŞAYİR DİLOVASI'NDA Kİ CAMİLER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

KOCAELİ HABERİ
Dilovası'nda okul öğrencileri ve sporcu gençlerin sorunları ile yakından ilgilenmesi ile bilinen ve on binlerce öğrenciye ücretsiz tablet bilgisayar dağıtan Belediye Başkanı Hamza Şayir bu kez Dilovası'ndaki camilerin sorunları için hareekete geçti.. Başkan Şayir dün Dilovası İlçe Müftüsü Recep Apaydın ile birlikte Dilovası'ında ki tüm Cami Dernek Başkanları ile yemekli toplantıda bir araya gelerek hizmete açık olan camiler ile inşa aşamasında olan camilerin sorunları haakkında detaylı bilgi edindi..
KOCAELİ HABERİ

Dilovası'nda okul öğrencileri ve sporcu gençlerin sorunları ile yakından ilgilenmesi ile bilinen ve on binlerce öğrenciye ücretsiz tablet bilgisayar dağıtan Belediye Başkanı Hamza Şayir bu kez Dilovası'ndaki camilerin sorunları için hareekete geçti..

Başkan Şayir dün Dilovası İlçe Müftüsü Recep Apaydın ile birlikte Dilovası'ında ki tüm Cami Dernek Başkanları ile yemekli toplantıda bir araya gelerek hizmete açık olan camiler ile inşa aşamasında olan camilerin sorunları haakkında detaylı bilgi edindi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.