BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'DEN CENGİZ YUCAK'A SAMİMİ AÇIKLAMALAR

İlçeler 06.02.2024 - 20:19, Güncelleme: 06.02.2024 - 20:44
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'DEN CENGİZ YUCAK'A SAMİMİ AÇIKLAMALAR

KOCAELİ HABERİ - Fırat Yucak
Gebze Belediye Başkanı ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin Ak Parti belediye başkan adayı Zinnur Büyükgöz bugün AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı yöneticileri ve meclis üyesi aday adayları ile birlikte Kocaeli Haberi gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cengiz Yucak'ı ziyaret ettiler. ŞİKAYETÇİ DİLEKÇENİZE İMZA ATACAĞIM Cengiz Yucak'a Gebze'de bugüne kadar Gebze'de hayata geçirdiği hizmetler ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerini kazandıktan sonra önümüzdeki dönemde yapmayı planladığı projeler üzerine koyu bir sohbet gerçekleştiren Başkan Büyükgöz "Gebze'de sorun gördüğünüz her konu ile ilgili yazın dilekçenizi getirin bana, ben de önce şikayetçi olarak sizinle birlikte altına imzamı atacağım ve ondan sonra da belediye başkanı olarak o sorunu çözeceğim" dedi. Cengiz Yucak'ın "Gebze Kent meydanındaki 41 Kart dolum merkezi olarak kullanılan ucube yapının kaldırılmasını istiyorum" şeklindeki talebine gülümseyerek cevap veren Zinnur Büyükgöz "Tamam yaz getir dilekçeni ben de altına imza atacağım. Çünkü ben de kaldırılmasını istiyorum oradan. Yer arayışındayız, uygun bir yer bulduğumuzda hemen kaldıracağız o yapıyı oradan" deyince, Cengiz Yucak'da gülümseyerek "dilekçe yazmama gerek kalmadı çünkü haber olarak yayınladım bu sorunu" dedi. BELEDİYE KAFE RESTAURANTLARAI KENTE KATKI SAĞLADI Cengiz Yucak'ın Güzide kafe restaurantların kente katkıları üzerine açtığı soru üzerine de bir değerlendirme yapan Başkan Büyükgöz "Gebze'de altı olan Güzide kafe restaurant sayısını 10'a tamamlamayaı düşünüyoruz. Belediyemizin işlettiği kafe restaurantlar, gastronomi alanında kente bir kalite ve fiyat açısından da bir reklabet ortamı sağladı. Gebzeliler bu hizmetimizden dolayı çok memnun ve sıklıkla kullanıyorlar" dedi. ÇARŞI HAMAMI NE OLACAK? Gebze Eskiçarşı'da ki tarihi Çarşı Hamamını 45 yıllığına Gebze Belediyesi olarak kiraladıklarını söyleyen Büyükgöz "oranın restarasyon projelerini hazırlatıyoruz, hem tarihi kimliğine hem de günümüzün koşullarına uygun bir alanda hizmete sokmayaı düşünüyoruz. Fizyoterapi merkezi olarak ad düşünüyoruz" dedi. VE BİTMEYEN KERVANSARAY PROJESİ Gebze'nin kırk yıllık sorunu olan ve çözümü yılan hikayesine dönen Eskişarşı'da ki tarihi Kervansaray'ın ortaya çıkarılması çalışmaları konusuna da açıklık getiren Başkan Büyükgöz "Kervansaray'ın ortaya çıkarılmasında ad önemli aşamalar kaydettik. Şu seçim dönemi oaraya girmeseydi daha da ilerleme kaydedecektik. Önümüzdeki beş yıllık dönemimizde de bu konuyu kökten çözüme kavuşturmayı plandık inşallah" dedi. Cengiz Yucak nazik ziyaretleri ev samimi açıklamları için Zinnur Büyükgöz ve beraberindeki heyet teşekkür ederek siyasi yoculuğunda başarılar diledi.   
KOCAELİ HABERİ - Fırat Yucak

Gebze Belediye Başkanı ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin Ak Parti belediye başkan adayı Zinnur Büyükgöz bugün AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı yöneticileri ve meclis üyesi aday adayları ile birlikte Kocaeli Haberi gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cengiz Yucak'ı ziyaret ettiler.

ŞİKAYETÇİ DİLEKÇENİZE İMZA ATACAĞIM
Cengiz Yucak
'a Gebze'de bugüne kadar Gebze'de hayata geçirdiği hizmetler ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerini kazandıktan sonra önümüzdeki dönemde yapmayı planladığı projeler üzerine koyu bir sohbet gerçekleştiren Başkan Büyükgöz "Gebze'de sorun gördüğünüz her konu ile ilgili yazın dilekçenizi getirin bana, ben de önce şikayetçi olarak sizinle birlikte altına imzamı atacağım ve ondan sonra da belediye başkanı olarak o sorunu çözeceğim" dedi.

Cengiz Yucak'ın "Gebze Kent meydanındaki 41 Kart dolum merkezi olarak kullanılan ucube yapının kaldırılmasını istiyorum" şeklindeki talebine gülümseyerek cevap veren Zinnur Büyükgöz "Tamam yaz getir dilekçeni ben de altına imza atacağım. Çünkü ben de kaldırılmasını istiyorum oradan. Yer arayışındayız, uygun bir yer bulduğumuzda hemen kaldıracağız o yapıyı oradan" deyince, Cengiz Yucak'da gülümseyerek "dilekçe yazmama gerek kalmadı çünkü haber olarak yayınladım bu sorunu" dedi.

BELEDİYE KAFE RESTAURANTLARAI KENTE KATKI SAĞLADI
Cengiz Yucak
'ın Güzide kafe restaurantların kente katkıları üzerine açtığı soru üzerine de bir değerlendirme yapan Başkan Büyükgöz "Gebze'de altı olan Güzide kafe restaurant sayısını 10'a tamamlamayaı düşünüyoruz. Belediyemizin işlettiği kafe restaurantlar, gastronomi alanında kente bir kalite ve fiyat açısından da bir reklabet ortamı sağladı. Gebzeliler bu hizmetimizden dolayı çok memnun ve sıklıkla kullanıyorlar" dedi.

ÇARŞI HAMAMI NE OLACAK?
Gebze Eskiçarşı'da ki tarihi Çarşı Hamamını 45 yıllığına Gebze Belediyesi olarak kiraladıklarını söyleyen Büyükgöz "oranın restarasyon projelerini hazırlatıyoruz, hem tarihi kimliğine hem de günümüzün koşullarına uygun bir alanda hizmete sokmayaı düşünüyoruz. Fizyoterapi merkezi olarak ad düşünüyoruz" dedi.

VE BİTMEYEN KERVANSARAY PROJESİ
Gebze'nin kırk yıllık sorunu olan ve çözümü yılan hikayesine dönen Eskişarşı'da ki tarihi Kervansaray'ın ortaya çıkarılması çalışmaları konusuna da açıklık getiren Başkan Büyükgöz "Kervansaray'ın ortaya çıkarılmasında ad önemli aşamalar kaydettik. Şu seçim dönemi oaraya girmeseydi daha da ilerleme kaydedecektik. Önümüzdeki beş yıllık dönemimizde de bu konuyu kökten çözüme kavuşturmayı plandık inşallah" dedi.

Cengiz Yucak nazik ziyaretleri ev samimi açıklamları için Zinnur Büyükgöz ve beraberindeki heyet teşekkür ederek siyasi yoculuğunda başarılar diledi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.