BAŞKAN BÜYÜKGÖZ CAFELERE DALDI

Siyaset 13.02.2024 - 02:52, Güncelleme: 13.02.2024 - 03:02
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ CAFELERE DALDI

KOCAELİ HABERİ
Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, seçim çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamına, Gebze'de ki cafeleri ve kafelerdeki gençleri de dahil etti.. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün akşam AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Gençlik kolları başkanı Bilal Durmuş Kurt ile birlikte Gebze'de ki cafeleri ziyaret ederek, kafelerde bulunan gençler sohbet etti.. Başkan Büyükgöz'ün gençlerle keyifli anlar geçirdiği fotoğraf karelerine yansıdı..
KOCAELİ HABERİ

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, seçim çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamına, Gebze'de ki cafeleri ve kafelerdeki gençleri de dahil etti..

Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün akşam AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Gençlik kolları başkanı Bilal Durmuş Kurt ile birlikte Gebze'de ki cafeleri ziyaret ederek, kafelerde bulunan gençler sohbet etti..

Başkan Büyükgöz'ün gençlerle keyifli anlar geçirdiği fotoğraf karelerine yansıdı..
Bir 13 kişi ve takım elbise görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.