BAŞKAN BÜYÜKAKIN SAHURU ONLARLA BİRLİKTE YAPTI

Siyaset 28.03.2024 - 04:14, Güncelleme: 28.03.2024 - 04:14
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN SAHURU ONLARLA BİRLİKTE YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için son mitingini bugün Kocaeli'de yapacak. Erdoğan bugün Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanında saat 15.00’te Büyük Kocaeli Mitingi’ne katılacak.. Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus ile birlikte mitingin yapılacağı alandaki son çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, alanda çalışan gençlerle birlikte sahur yaptı ve o anları sosyal medyadan "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın teşrifleri ile gerçekleşecek Büyük Kocaeli Mitingi alanında incelemede bulunduk. Ardından alanın hazırlanmasında büyük emek sarfeden gençlerimizle sahurun bereketini paylaştık." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için son mitingini bugün Kocaeli'de yapacak. Erdoğan bugün Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanında saat 15.00’te Büyük Kocaeli Mitingi’ne katılacak..

Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus ile birlikte mitingin yapılacağı alandaki son çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, alanda çalışan gençlerle birlikte sahur yaptı ve o anları sosyal medyadan "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın teşrifleri ile gerçekleşecek Büyük Kocaeli Mitingi alanında incelemede bulunduk. Ardından alanın hazırlanmasında büyük emek sarfeden gençlerimizle sahurun bereketini paylaştık." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.