BAŞKAN BÜYÜKAKIN ONU AĞIRLADI

Siyaset 04.12.2021 - 22:50, Güncelleme: 04.12.2021 - 23:00
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ONU AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Genel Merkezi AR-GE Araştırma ve Eğitim Başkanlığı tarafından Kocaeli'de düzenlenen TEŞKİLAT AKADEMİSİ eğitim programı için Kocaeli'ye gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a da misafir oldu.. Elazığ Belediye Başkanlığı görevlerinde de bulunmuş olan Mücahit Yorulmaz'ı makamında ağırlayan Başkan Tahir Büyükakın "Teşkilat Akademisi'nde AK Parti MKYK üyemiz ve Yerel Yönetimler Başkan yardımcımız Mücahit Yanılmaz ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Serdar Çam’ın tecrübelerinden istifade ettik. Eğitim sonrası MKYK üyemiz Mücahit Yanılmaz’ı belediyemizde ağırladık." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Genel Merkezi AR-GE Araştırma ve Eğitim Başkanlığı tarafından Kocaeli'de düzenlenen TEŞKİLAT AKADEMİSİ eğitim programı için Kocaeli'ye gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a da misafir oldu..

Elazığ Belediye Başkanlığı görevlerinde de bulunmuş olan Mücahit Yorulmaz'ı makamında ağırlayan Başkan Tahir Büyükakın "Teşkilat Akademisi'nde AK Parti MKYK üyemiz ve Yerel Yönetimler Başkan yardımcımız Mücahit Yanılmaz ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Serdar Çam’ın tecrübelerinden istifade ettik. Eğitim sonrası MKYK üyemiz Mücahit Yanılmaz’ı belediyemizde ağırladık." paylaşımında bulundu..

Bir 1 kişi, ayakta ve şunu diyen bir yazı 'AK PARTİ GENEL MERKEZ AR-GE ve EĞİTİM BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT AKADE KOCAELİ EĞİT 4-5 IMI' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.