BAŞKAN BÜYÜK ORADAN MUTLU VE UMUTLU DÖNDÜ

Siyaset 20.03.2024 - 04:43, Güncelleme: 20.03.2024 - 04:43
 

BAŞKAN BÜYÜK ORADAN MUTLU VE UMUTLU DÖNDÜ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı ve başkan adayı Tahir Büyükakın dün gece İzmit'in Balören, Bayraktar ve Mecidiye köylerine gerçekleştirdiği seçim ziyaretlerinde kendsine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu oldu.. Başkan Büyükakın mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Mecidiye’den, Balören’e oradan da Bayraktar’a kadar, yoğun bir teveccühle karşılanmak ne güzel. Biz milletimiz ve memleketimiz için uyum, huzur ve mutluluk istiyoruz. Hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese hizmet ediyoruz. Yeni dönemde de aramıza girmeye çalışanlar fırsat vermeden, etle tırnak gibi olmaya devam edeceğiz. Hep birlikte memleketimizin kalkınması için çalışacağız. Laf değil iş üreterek, hem gönlümüzü verecek, hem de hizmet ve eserlerimizle şehirlerimizi büyütmeyi sürdüreceğiz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı ve başkan adayı Tahir Büyükakın dün gece İzmit'in Balören, Bayraktar ve Mecidiye köylerine gerçekleştirdiği seçim ziyaretlerinde kendsine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu oldu..

Başkan Büyükakın mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Mecidiye’den, Balören’e oradan da Bayraktar’a kadar, yoğun bir teveccühle karşılanmak ne güzel. Biz milletimiz ve memleketimiz için uyum, huzur ve mutluluk istiyoruz. Hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese hizmet ediyoruz. Yeni dönemde de aramıza girmeye çalışanlar fırsat vermeden, etle tırnak gibi olmaya devam edeceğiz. Hep birlikte memleketimizin kalkınması için çalışacağız. Laf değil iş üreterek, hem gönlümüzü verecek, hem de hizmet ve eserlerimizle şehirlerimizi büyütmeyi sürdüreceğiz." sözleri ile paylaştı..
Bir 11 kişi ve şunu diyen bir yazı 'CANAT' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.