BAŞKAN BIYIK YARENLİK YAPMAYA GİTTİ

Siyaset 28.01.2024 - 08:03, Güncelleme: 28.01.2024 - 08:03
 

BAŞKAN BIYIK YARENLİK YAPMAYA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer BıyımMuzaffer Bıyık dün akşam Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte Çankırılıların geleneksel "Yarenler Gecesi"ne katılım sağladı.. Başkan Bıyık katıldığı gecede yarenlik otyunlarına bizzat eşlik ederken, o keyifli anları sosyal medyadan " Çankırı’nın geleneği olan Yarenler Gecesi’ne katılarak Çankırılı hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. İlçe başkanımız Köksal Şakar ile birlikte bizleri ağırlayan değerli Çankırı Korgun Çukurören Köyü Anadolu Yakası Yaren Birliği’ne teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer BıyımMuzaffer Bıyık dün akşam Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte Çankırılıların geleneksel "Yarenler Gecesi"ne katılım sağladı..

Başkan Bıyık katıldığı gecede yarenlik otyunlarına bizzat eşlik ederken, o keyifli anları sosyal medyadan " Çankırı’nın geleneği olan Yarenler Gecesi’ne katılarak Çankırılı hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. İlçe başkanımız Köksal Şakar ile birlikte bizleri ağırlayan değerli Çankırı Korgun Çukurören Köyü Anadolu Yakası Yaren Birliği’ne teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
Bir 13 kişi ve dövüş sanatları yapan insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.