BAKAN SOYLU'DAN GİRESUN'DA Kİ KAYIPLAR HAKKINDA AÇIKLAMA

23.08.2020 - 05:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAKAN SOYLU'DAN GİRESUN'DA Kİ KAYIPLAR HAKKINDA AÇIKLAMA

​İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun AFAD İl Müdürlüğü'nde, yaşanan sel felaketi sonrası Hasar Tespit ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi.. İçişleri Bakanı Soylu, Giresun'da sel bölgesinde, AFAD Giresun İl Müdürlüğünde yaptığı facebook sayfasından da canlı yayınlanan açıklamasında "Toplam 12 kişi kayıp ihbarımız ve kayıp bilgimiz şu anda söz konusu" dedi.. Şu anda kayıp olduğunu bildikleri yaklaşık 6 kişinin daha bulunduğunu dile getiren Bakan Soylu, "Tirebolu'da 1 kişi, merkez Çaldağ'da 3 kişi, Espiye'de 1 kişi, Dereli Akkaya köyünde 1 kişi olmak üzere toplam 6 kişinin de kayıp olduğu ihbarını aldık. Toplam 12 kişi kayıp ihbarımız ve kayıp bilgimiz şu anda söz konusu. Bunun ötesinde, bu bahsettiğim ilçelerin bir bölümünün köylerinden bilgi aldığımız var, bilgi alamadıklarımız var ama şu anda muhtarlarla irtibat kuran arkadaşlarımız, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımızın verdiği bilgiler bu noktadadır" diye konuştu.

​İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun AFAD İl Müdürlüğü'nde, yaşanan sel felaketi sonrası Hasar Tespit ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi..

İçişleri Bakanı Soylu, Giresun'da sel bölgesinde, AFAD Giresun İl Müdürlüğünde yaptığı facebook sayfasından da canlı yayınlanan açıklamasında "Toplam 12 kişi kayıp ihbarımız ve kayıp bilgimiz şu anda söz konusu" dedi..

Şu anda kayıp olduğunu bildikleri yaklaşık 6 kişinin daha bulunduğunu dile getiren Bakan Soylu, "Tirebolu'da 1 kişi, merkez Çaldağ'da 3 kişi, Espiye'de 1 kişi, Dereli Akkaya köyünde 1 kişi olmak üzere toplam 6 kişinin de kayıp olduğu ihbarını aldık. Toplam 12 kişi kayıp ihbarımız ve kayıp bilgimiz şu anda söz konusu. Bunun ötesinde, bu bahsettiğim ilçelerin bir bölümünün köylerinden bilgi aldığımız var, bilgi alamadıklarımız var ama şu anda muhtarlarla irtibat kuran arkadaşlarımız, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımızın verdiği bilgiler bu noktadadır" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.