BAKAN BAKAN YERLİKAYA'YI ZİYARET ETTİ

Siyaset 10.06.2024 - 14:41, Güncelleme: 10.06.2024 - 14:41
 

BAKAN BAKAN YERLİKAYA'YI ZİYARET ETTİ

KOCAELİ HABERİ
CHP İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan bugün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etti.. T.C. İçişleri Bakanlığı sosyal medya sayfasından bu ziyaret "İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Murat Bakan’la bir araya geldi. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Sayın Murat Bakan’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

CHP İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan bugün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etti..

T.C. İçişleri Bakanlığı sosyal medya sayfasından bu ziyaret "İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Murat Bakan’la bir araya geldi. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Sayın Murat Bakan’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.