BAHÇELİ'DEN KAYYUM VE AYŞE ATEŞ AÇIKLAMASI

Siyaset 11.06.2024 - 13:27, Güncelleme: 11.06.2024 - 13:27
 

BAHÇELİ'DEN KAYYUM VE AYŞE ATEŞ AÇIKLAMASI

KOCALEİ HABERİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli "Cumhurbaşkanımız herkesle görüşebilir, herkesi dinleyebilir" dedi.. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bir suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski genel başkanı Sinan Ateş'in eşi  Ayşe Ateş ile yapacağı görüşmeye ilişkin "Cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, herkesi dinleyebilir" yorumunda bulundu. Bahçeli, Hakkari Belediyesi'ne atanan kayyumu yeterli bulmayarak "Haklarında yargısal süreçlerin devam ettiği 30’a yakın belediye başkanı koltuğunda oturuyor olması demokrasi ile izah edilemeyecek, despotluk ve düşmanlık alametidir" diye konuştu. 
KOCALEİ HABERİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli "Cumhurbaşkanımız herkesle görüşebilir, herkesi dinleyebilir" dedi..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bir suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski genel başkanı Sinan Ateş'in eşi  Ayşe Ateş ile yapacağı görüşmeye ilişkin "Cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, herkesi dinleyebilir" yorumunda bulundu.

Bahçeli, Hakkari Belediyesi'ne atanan kayyumu yeterli bulmayarak "Haklarında yargısal süreçlerin devam ettiği 30’a yakın belediye başkanı koltuğunda oturuyor olması demokrasi ile izah edilemeyecek, despotluk ve düşmanlık alametidir" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.