AZİZ YILDIRIM'IN BAŞKANLIĞINA GEBZE'DEN DESTEK GİTTİ

Spor 30.05.2024 - 06:41, Güncelleme: 30.05.2024 - 06:41
 

AZİZ YILDIRIM'IN BAŞKANLIĞINA GEBZE'DEN DESTEK GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Fenerbahçe başkanlık seçimi 2024 için geri sayım başladı. Trendyol Süper Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından Fenerbahçe'de yeni başkanın seçileceği Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimi Genel Kurul Toplantısı hazırlıkları da başladı. Geçtiğimiz hafta Aziz Yıldırım başkan adaylığı için önemli karar alarak adaylığını duyururken, mevcut başkan Ali Koç'da yeniden aday olduğunu açıklamıştı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılacak seçimle Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli olacak Başkanlık seçiminde 46 bin 410 üyenin katılma hakkı bulunuyor. Yapılacak seçimli kongrede seçilecek başkan üç yıl süre ile Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanlığı görevini üstlenecek.  AZİZ YILDIRIM'IN BAŞKANLIĞINA GEBZE'DEN DESTEK GİTTİ Fenerbahçe, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 30-31 Mayıs'ta, yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise 8-9 Haziran'da yapılacağını açıkladı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılacak kurul saat 10.00’da başlayacak. Kongre için incelemeye gelen Azizi Yıldırım'ın yanında Gebzeli tanıdık bir ismin olmaası dikkatelerimizden kaçmadı. Gebze Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Sinan Yücel gün boyunca Azizi Yıldırım'a eşlik etti.
KOCAELİ HABERİ

Fenerbahçe başkanlık seçimi 2024 için geri sayım başladı. Trendyol Süper Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından Fenerbahçe'de yeni başkanın seçileceği Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimi Genel Kurul Toplantısı hazırlıkları da başladı.

Geçtiğimiz hafta Aziz Yıldırım başkan adaylığı için önemli karar alarak adaylığını duyururken, mevcut başkan Ali Koç'da yeniden aday olduğunu açıklamıştı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılacak seçimle Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli olacak

Başkanlık seçiminde 46 bin 410 üyenin katılma hakkı bulunuyor. Yapılacak seçimli kongrede seçilecek başkan üç yıl süre ile Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanlığı görevini üstlenecek. 

AZİZ YILDIRIM'IN BAŞKANLIĞINA GEBZE'DEN DESTEK GİTTİ
Fenerbahçe, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 30-31 Mayıs'ta, yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise 8-9 Haziran'da yapılacağını açıkladı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılacak kurul saat 10.00’da başlayacak.
Kongre için incelemeye gelen Azizi Yıldırım'ın yanında Gebzeli tanıdık bir ismin olmaası dikkatelerimizden kaçmadı. Gebze Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Sinan Yücel gün boyunca Azizi Yıldırım'a eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.