AZİZ YILDIRIM KARARINI VERDİ

Spor 14.05.2024 - 10:29, Güncelleme: 14.05.2024 - 10:29
 

AZİZ YILDIRIM KARARINI VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Fenerbahçe'de haziran ayındaki seçimde eski başkan Aziz Yıldırım da aday olma kararı aldı. Ali Koç’a tepki gösteren bir grup kongre ile divan üyesi, Aziz Yıldırım’ın yeniden aday olması için noterden onaylı beyanname toplamaya başlamıştı. Aday olduğunu duyuran Ali Koç ile Aziz Yıldırım 2018’deki kongreden sonra bir kez daha Fenerbahçe Başkanlığı için yarışacak. Sarı-Lacivertlilerin 3-0 kazandığı Kayserispor maçında tribünlerin bir bölümü, “Ali Koç istifa” diye bağırırken Aziz Yıldırım lehine de tezahüratta bulunmuştu.
KOCAELİ HABERİ

Fenerbahçe'de haziran ayındaki seçimde eski başkan Aziz Yıldırım da aday olma kararı aldı.

Ali Koç’a tepki gösteren bir grup kongre ile divan üyesi, Aziz Yıldırım’ın yeniden aday olması için noterden onaylı beyanname toplamaya başlamıştı.

Aday olduğunu duyuran Ali Koç ile Aziz Yıldırım 2018’deki kongreden sonra bir kez daha Fenerbahçe Başkanlığı için yarışacak. Sarı-Lacivertlilerin 3-0 kazandığı Kayserispor maçında tribünlerin bir bölümü, “Ali Koç istifa” diye bağırırken Aziz Yıldırım lehine de tezahüratta bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.