ARANAN ŞAHIS GEBZE'DE YAKALANDI

Asayiş 29.05.2023 - 18:44, Güncelleme: 29.05.2023 - 18:44
 

ARANAN ŞAHIS GEBZE'DE YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda kasten yaralama suçundan aranan ve 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Gebze'de yakalandı İşte Kocaeli Valiliği'nin konuya dair yaptığı yazılı açıklama: ''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar neticesinde, “Kasten Yaralama” suçundan aranan ve hakkında toplam (5) yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şüpheli şahıs, Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri ile yapılan müşterek operasyonda yakalanmış olup, adli işlemlerin tamamlanmasına müteakip tutuklanarak, Kocaeli (Kandıra) Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Suç ve suçlu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda kasten yaralama suçundan aranan ve 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Gebze'de yakalandı

İşte Kocaeli Valiliği'nin konuya dair yaptığı yazılı açıklama:

''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar neticesinde, “Kasten Yaralama” suçundan aranan ve hakkında toplam (5) yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şüpheli şahıs, Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri ile yapılan müşterek operasyonda yakalanmış olup, adli işlemlerin tamamlanmasına müteakip tutuklanarak, Kocaeli (Kandıra) Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Suç ve suçlu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.