AKŞENER KOCAELİ'DE ÜÇ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI DAHA İLAN ETTİ

Siyaset 07.02.2024 - 16:36, Güncelleme: 07.02.2024 - 16:46
 

AKŞENER KOCAELİ'DE ÜÇ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI DAHA İLAN ETTİ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Ankara Genel Merkezde, partisinin İzmit, Çayırova ve Derince Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Meral Akşener, İzmit Belediye Başkan adayı olarak Mehmet Kamil Şirin, Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak Şevki Demirci ve Derince Belediye Başkan Adayı olarak da Hüseyin Süer’in ellerini havaya kaldırarak aday ilan etti. İYİ Parti Genel merkezinde gerçekleşen törende Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve İl Başkanı Nusret Acur'da hazır bulundu..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Ankara Genel Merkezde, partisinin İzmit, Çayırova ve Derince Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

Meral Akşener, İzmit Belediye Başkan adayı olarak Mehmet Kamil Şirin, Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak Şevki Demirci ve Derince Belediye Başkan Adayı olarak da Hüseyin Süer’in ellerini havaya kaldırarak aday ilan etti.

İYİ Parti Genel merkezinde gerçekleşen törende Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve İl Başkanı Nusret Acur'da hazır bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.