AKŞENER İLE NİKAH ŞAHİDİ OLAN MANSUR YAVAŞ'IN ZOR ANLARI

Siyaset 09.06.2024 - 22:22, Güncelleme: 09.06.2024 - 22:22
 

AKŞENER İLE NİKAH ŞAHİDİ OLAN MANSUR YAVAŞ'IN ZOR ANLARI

KOCAELİ HABERİ
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu akşam İYİ Parti eski geneel başkanı Meral Akşener ve Ak Partili eski Bakanlar ile birlikte nikah şahidi olunca oldukça zor anlar yaşadığı fotoğraf karesine yansıdı.. Gazeeteci İsmail Saymaz o zor anların fotoğrafını sosyal medyadan "Meral Akşener, bu akşam İyi Parti’nin eski yöneticilerinden Sedat Aksakallı’nın kızının düğününde nikah şahitlerinden biri oldu. Şahitler arasında yer alan Mansur Yavaş, vaziyetten pek memnun görünmüyor."  sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu akşam İYİ Parti eski geneel başkanı Meral Akşener ve Ak Partili eski Bakanlar ile birlikte nikah şahidi olunca oldukça zor anlar yaşadığı fotoğraf karesine yansıdı..

Gazeeteci İsmail Saymaz o zor anların fotoğrafını sosyal medyadan "Meral Akşener, bu akşam İyi Parti’nin eski yöneticilerinden Sedat Aksakallı’nın kızının düğününde nikah şahitlerinden biri oldu. Şahitler arasında yer alan Mansur Yavaş, vaziyetten pek memnun görünmüyor."  sözleri ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.