AKŞENER BEŞTEPE'DE; Erdoğan yeni bir görev mi teklif edecek?

Siyaset 05.06.2024 - 17:07, Güncelleme: 05.06.2024 - 17:07
 

AKŞENER BEŞTEPE'DE; Erdoğan yeni bir görev mi teklif edecek?

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti'nin önceki genel başkanı Meral Akşener'le görüşecek. Sürpriz gelişmeyi Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun duyurdu. Ak Parti genel başkanı ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti'nin önceki genel başkanı Meral Akşener'le görüşeceği duyuruldu. Duyuruyu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptı.  Altun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i kabul edecektir." Nisan ayında Erdoğan ile Akşener arasında telefon görüşmeleri yapılmıştı. Akşener'in henüz İYİ Parti Genel Başkanlığını devretmediği o dönemde yapılan bu görüşmeye ilişkin kimi iddialar üzerine partiden gelen açıklamada, görüşmenin bayramlaşma dışında bir içeriği olmadığı belirtilmişti. Siyaset kulislerinde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meral Akşener'e önemli bir göreev verebileeceeği konuşuluyor..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti'nin önceki genel başkanı Meral Akşener'le görüşecek. Sürpriz gelişmeyi Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun duyurdu.

Ak Parti genel başkanı ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti'nin önceki genel başkanı Meral Akşener'le görüşeceği duyuruldu. Duyuruyu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptı. 

Altun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i kabul edecektir."

Nisan ayında Erdoğan ile Akşener arasında telefon görüşmeleri yapılmıştı. Akşener'in henüz İYİ Parti Genel Başkanlığını devretmediği o dönemde yapılan bu görüşmeye ilişkin kimi iddialar üzerine partiden gelen açıklamada, görüşmenin bayramlaşma dışında bir içeriği olmadığı belirtilmişti. Siyaset kulislerinde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meral Akşener'e önemli bir göreev verebileeceeği konuşuluyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.