AKARYAKITTAN KÖTÜ HABER

Ekonomi 29.01.2024 - 10:46, Güncelleme: 29.01.2024 - 10:46
 

AKARYAKITTAN KÖTÜ HABER

KOCAELİ HABERİ
Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik benzin ve motorin fiyatlarını yakından etkiliyor. Bu gece itibarıyla motorinin litre fiyatına zam bekleniyor. Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilikler benzin ve motorin fiyatlarına indirim veya zam olarak yansıyor. Sektör kaynaklarının aktardığına göre, motorinin litre fiyatına bu gece (29 Ocak Pazartesi) yarısından itibaren 1,38 TL fiyat artışı öngörülüyor. Benzin grubunda ise bir fiyat değişikliği beklenmiyor.  En son motorine 20 Ocak'ta da 1 lira 15 kuruş benzine 24 Ocak'ta 1 lira 46 kuruş zam gelmişti. 18 Ocak LPG'ye ise ortalama 40 kuruş zam gelmişti.
KOCAELİ HABERİ

Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik benzin ve motorin fiyatlarını yakından etkiliyor. Bu gece itibarıyla motorinin litre fiyatına zam bekleniyor.

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilikler benzin ve motorin fiyatlarına indirim veya zam olarak yansıyor.

Sektör kaynaklarının aktardığına göre, motorinin litre fiyatına bu gece (29 Ocak Pazartesi) yarısından itibaren 1,38 TL fiyat artışı öngörülüyor.

Benzin grubunda ise bir fiyat değişikliği beklenmiyor. 

En son motorine 20 Ocak'ta da 1 lira 15 kuruş benzine 24 Ocak'ta 1 lira 46 kuruş zam gelmişti. 18 Ocak LPG'ye ise ortalama 40 kuruş zam gelmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.