AK PARTİLİ VEKİL KATIRCIOĞLU SAHADA

Siyaset 27.03.2024 - 02:39, Güncelleme: 27.03.2024 - 02:39
 

AK PARTİLİ VEKİL KATIRCIOĞLU SAHADA

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu seçim çalışmlarına ve ziyaretlerine devam ediyor.. Vekil Katırcıoğlu dün Derince Yavuz Sultan Mahallesinde gerçekleştirdiği bir ziyareti sosyal medyadan "Yakın zamanda ameliyat olan Kızılay Kadın Kolları Başkanımız Şengül Karagöz’ü ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim şafi ismi ile şifa versin." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu seçim çalışmlarına ve ziyaretlerine devam ediyor..

Vekil Katırcıoğlu dün Derince Yavuz Sultan Mahallesinde gerçekleştirdiği bir ziyareti sosyal medyadan "Yakın zamanda ameliyat olan Kızılay Kadın Kolları Başkanımız Şengül Karagöz’ü ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim şafi ismi ile şifa versin." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.