AK PARTİLİ METİNER'DEN AK PARTİYE ELEŞTİRİ

Siyaset 31.05.2024 - 20:07, Güncelleme: 31.05.2024 - 20:16
 

AK PARTİLİ METİNER'DEN AK PARTİYE ELEŞTİRİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti eski milletvekili ve gazeteci yazar Mehmet Metiner "Millet AK Parti’nin kendisine ait olmaktan çıkıp elitlerin, bürokratik ve siyasal oligarkların partisi olduğuna inanmaya başladı" diye yazdı.. Yeni Şafak yazarı Ak Partili Mehmet Metiner, "Millet gayrı AK Parti’nin kendisine ait olmaktan çıkıp elitlerin, bürokratik ve siyasal oligarkların partisi olduğuna inanmaya başladı." görüşünü savundu.  "Bu sözlerim herkesi aynı kefeye koyan genellemeci bir suçlama içermiyor" diyen Metiner, "Ama milletin AK Partimize yönelik genel algısının bu yönde olduğunu sahadan biri olarak göstermeyi amaçlıyor. Umarım sözlerimizin amacı doğru anlaşılır. Değilse kendimize zarar veririz. AK Partimize kaybettirmeye devam ederiz. Hiçbir şey olmamış gibi davrananlar her şeyi kaybedebilirler. O yüzden eski ruhumuzu kuşanıp milletimizin tastamam sinesine dönmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti eski milletvekili ve gazeteci yazar Mehmet Metiner "Millet AK Parti’nin kendisine ait olmaktan çıkıp elitlerin, bürokratik ve siyasal oligarkların partisi olduğuna inanmaya başladı" diye yazdı..

Yeni Şafak yazarı Ak Partili Mehmet Metiner, "Millet gayrı AK Parti’nin kendisine ait olmaktan çıkıp elitlerin, bürokratik ve siyasal oligarkların partisi olduğuna inanmaya başladı." görüşünü savundu. 

"Bu sözlerim herkesi aynı kefeye koyan genellemeci bir suçlama içermiyor" diyen Metiner, "Ama milletin AK Partimize yönelik genel algısının bu yönde olduğunu sahadan biri olarak göstermeyi amaçlıyor. Umarım sözlerimizin amacı doğru anlaşılır. Değilse kendimize zarar veririz. AK Partimize kaybettirmeye devam ederiz. Hiçbir şey olmamış gibi davrananlar her şeyi kaybedebilirler. O yüzden eski ruhumuzu kuşanıp milletimizin tastamam sinesine dönmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.