Ak Parti ve YRP yeniden görüştü

Siyaset 02.02.2024 - 00:15, Güncelleme: 02.02.2024 - 00:15
 

Ak Parti ve YRP yeniden görüştü

KOCAELİ HABERİ
31 Mart yerel seçimleri için geri sayım sürerken, iktidar ve muhalefet partilerinde seçim işbirliği görüşmelerinde  sona yaklaşıldı. Ak Parti ile seçim işbirliği görüşmelerinde uzun süre ilerleme sağlanamayınca, kendi adaylarıyla seçime girme kararı açıklaması beklenen Yeniden Refah Partisi, AKP’den gelen yeni görüşme talebi üzerine kararını hafta başına bıraktı. Ak Parti’den gelen talep üzerine iki parti heyeti akşam saatlerinde bir araya geldi. Edinilen bilgiye göre Ak Parti, Yeniden Refah’tan, Pazar gününe kadar zaman istedi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise partisinin seçim stratejisi ve yeni adaylarını açıklayacağı İstanbul’daki toplantısını pazartesi gününe erteledi.
KOCAELİ HABERİ

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım sürerken, iktidar ve muhalefet partilerinde seçim işbirliği görüşmelerinde  sona yaklaşıldı. Ak Parti ile seçim işbirliği görüşmelerinde uzun süre ilerleme sağlanamayınca, kendi adaylarıyla seçime girme kararı açıklaması beklenen Yeniden Refah Partisi, AKP’den gelen yeni görüşme talebi üzerine kararını hafta başına bıraktı.

Ak Parti’den gelen talep üzerine iki parti heyeti akşam saatlerinde bir araya geldi. Edinilen bilgiye göre Ak Parti, Yeniden Refah’tan, Pazar gününe kadar zaman istedi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise partisinin seçim stratejisi ve yeni adaylarını açıklayacağı İstanbul’daki toplantısını pazartesi gününe erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.