AK PARTİ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI ÖZLEM KOZANKURT GEBZELİ STK BAŞKANLARINI AĞIRLAYACAK

Siyaset 28.03.2023 - 15:20, Güncelleme: 28.03.2023 - 15:20
 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI ÖZLEM KOZANKURT GEBZELİ STK BAŞKANLARINI AĞIRLAYACAK

KOCELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptıktan sonra teşkilatlardan ve parti tabanında büyük ilgi ve destek gören Ak Parti Gebze önceki dönem ilçe yöneticisi ve PİMTAŞ A.Ş. AR-GE Müdürü Özlem Kozankurt'a Gebze Bölgesi genelinde de ilgi ve destek yaygınlaşıyor.. Geçtiğimiz haftalarda Ak Parti Gebze İlçe mahalle Teşkilat başkanlarını, tüm mahalle muhtarlarını, iş kadınlarını ve Gebze basın mensuplarını ayrı ayrı kahvaltı ve iftar programlarında ağırlayan Özlem Kozankurt 29 Mart 2023 çarşamba akşamında da Gebze Bölgesinde faaliyette bulunan Sivil Toplum Kuruluşları başkanlarını iftara programında ağırlayacak.. Özlem Kozankurt Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ı ve MÜSİAD Gebze şübesi Başkanı Abdulkadir Anık'ı makamlarında ziyaret ederek hem yeni görevlerinden dolayı hayırlı olsun ve başarı dileklerini bildirdi hem de STK Başkanları için vereceği iftar yemeğine davet etti.. 
KOCELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptıktan sonra teşkilatlardan ve parti tabanında büyük ilgi ve destek gören Ak Parti Gebze önceki dönem ilçe yöneticisi ve PİMTAŞ A.Ş. AR-GE Müdürü Özlem Kozankurt'a Gebze Bölgesi genelinde de ilgi ve destek yaygınlaşıyor..

Geçtiğimiz haftalarda Ak Parti Gebze İlçe mahalle Teşkilat başkanlarını, tüm mahalle muhtarlarını, iş kadınlarını ve Gebze basın mensuplarını ayrı ayrı kahvaltı ve iftar programlarında ağırlayan Özlem Kozankurt 29 Mart 2023 çarşamba akşamında da Gebze Bölgesinde faaliyette bulunan Sivil Toplum Kuruluşları başkanlarını iftara programında ağırlayacak..

Özlem Kozankurt Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ı ve MÜSİAD Gebze şübesi Başkanı Abdulkadir Anık'ı makamlarında ziyaret ederek hem yeni görevlerinden dolayı hayırlı olsun ve başarı dileklerini bildirdi hem de STK Başkanları için vereceği iftar yemeğine davet etti.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.