AK PARTİ KOCAELİLİLERİN OTO KEYFİ

Siyaset 12.02.2024 - 06:22, Güncelleme: 12.02.2024 - 06:22
 

AK PARTİ KOCAELİLİLERİN OTO KEYFİ

KOCAELİ HABERİ
İzmit'te ki “Kocaeli Gençlik Kolları Modifiyeli Araçlarla Gençlik Buluşması” programına Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti İzmit belediye başkan adayı Muharrem Tutuş ve Ak Pari Kocaeli gençlik kolları başkanı Çağatay Çağlayan'da katılım sağlayarak keyifli anlar yaşadılar.. Tahir Büyükakın o keyifli anları sosyal medyadan "Bu akşam otomobil tutkunu gençlerle bir araya geldik! Heyecan verici otomobil sohbetleri ve tutkumuzu paylaşmanın keyfiyle dolu bir geceydi." sözleri ile paylaştı.. Çağatay Çağlayan paylaşımında "Bu tutkunun tarifi yok… Harika bir gün, harika bir katılım, harika araçlar... “Kocaeli Gençlik Kolları Modifiyeli Araçlarla Gençlik Buluşması” programında müthiş arabalar ve birbirinden iddialı gösterilerin eşliğinde renkli anlara tanıklık ettik. Takipte kalın" ifadelerine yer verdi.. Muharrem Tutuş'tan ise "Otomobil tutkunu gençler, çok yakında size müjdem var." paylaşımı geldi..
KOCAELİ HABERİ

İzmit'te ki “Kocaeli Gençlik Kolları Modifiyeli Araçlarla Gençlik Buluşması” programına Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti İzmit belediye başkan adayı Muharrem Tutuş ve Ak Pari Kocaeli gençlik kolları başkanı Çağatay Çağlayan'da katılım sağlayarak keyifli anlar yaşadılar..

Tahir Büyükakın o keyifli anları sosyal medyadan "Bu akşam otomobil tutkunu gençlerle bir araya geldik! Heyecan verici otomobil sohbetleri ve tutkumuzu paylaşmanın keyfiyle dolu bir geceydi." sözleri ile paylaştı..

Çağatay Çağlayan paylaşımında "Bu tutkunun tarifi yok… Harika bir gün, harika bir katılım, harika araçlar... “Kocaeli Gençlik Kolları Modifiyeli Araçlarla Gençlik Buluşması” programında müthiş arabalar ve birbirinden iddialı gösterilerin eşliğinde renkli anlara tanıklık ettik. Takipte kalın" ifadelerine yer verdi..

Muharrem Tutuş'tan ise "Otomobil tutkunu gençler, çok yakında size müjdem var." paylaşımı geldi..

Bir 4 kişi, sakal ve kalabalık görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.