AK PARTİ KOCAELİ SİYASETİNDEKİ ÇARKIFELEK!

Siyaset 08.02.2024 - 15:54, Güncelleme: 08.02.2024 - 16:47
 

AK PARTİ KOCAELİ SİYASETİNDEKİ ÇARKIFELEK!

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli'de siyasetçilerin kaderi tam anlamıyla Çarkıfelek. Kime ne zaman BÜYÜK İKRAMİYE vuracağı ve kime de ne zaman İFLAS geleceği belli değil.. 2015 genel seçimlerinde, Ak Parti geleneklerine göre milletvekili olmak için Ak Parti İl Başkanlığından istifa eden efsane başkan Mahmut Civelek, bırakın milletvekili adayı gösterilmeyi bir tarafa, o gün bugündür hiç bir yere aday gösterilmedi.. 2018 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli milletvekili seçilen Av. Cemalettin Kaflı'nın vekillik ömrü sadece 5 ay sürdü ve yerini Dilovası belediye başkan adayı bile gösterilmeyen Cemil Yaman'a bıraktı.. 2019 yerel seçimlerinde, Kocaeli'de ki 13 belediye başkanından 12'si tekrar aday gösterilmeyerek koltuğa veda etti.. Dönemin Başbakan yardımcısı Fikri Işık ve Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun gözde prensi olarak görülen Şevki Demirci, bırakın Çayırova belediye başkanlığını bir tarafa, Ak Partiden ihraç edildi. Şimdi İYİ Parti'den Çayırova Belediye başkan adayı oldu.. Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Zeybek'in bir dönem daha milletvekili seçilmesi bekleniyordu ki, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinden sonra Kocaeli siyasetinden adeta buhar olup uçup gitti.. 2024 yerel seçimlerinde 11 ilçe belediye başkanından sadece Derince ve Kandıra'nın değişeceği konuşuluyordu ki; Karamürsel ve Dilovası belediye başkanları da tekrar aday gösterilmedi.. Peki kamuoyu anktelerinde beğeni oranı yüksek çıkmasına ve Dilovalılara tarafından sevilmesine rağmen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir niçin tekrar aday gösterilmedi? İşte bu sorunun cevabını da bugün Ak Parti Dilovası sayfasından paylaşılan yukardaki fotoğrafta bulabilirsiniz; Fotoğraf karesinde yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli il başkan yardımcısı Haluk Sekban ve Dilovası belediye başkan adayı gösterilen Ramazan Ömeroğlu ile Ak Parti Kocaeli'nin Dilovası'ndan sorumlu milletvekili Cemil Yaman çok çok iyi biliyorlar Hamza Şayir'in niçin tekrar aday gösterilmediğini.. Hamza Şayir mi? Ona bir şey sormayın, onun ne kadar dalgın ve düşünceli olduğu fotğraf karesine bile yansımış.. Netice itibari ile Ak Parti Kocaeli siyaseti tam anlmaıyla çarkıfelek ve BÜYÜK İKRAMİYE ile İFLAS'ın kime ne zaman vuracağı beli değil..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli'de siyasetçilerin kaderi tam anlamıyla Çarkıfelek. Kime ne zaman BÜYÜK İKRAMİYE vuracağı ve kime de ne zaman İFLAS geleceği belli değil..

2015 genel seçimlerinde, Ak Parti geleneklerine göre milletvekili olmak için Ak Parti İl Başkanlığından istifa eden efsane başkan Mahmut Civelek, bırakın milletvekili adayı gösterilmeyi bir tarafa, o gün bugündür hiç bir yere aday gösterilmedi..

2018 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli milletvekili seçilen Av. Cemalettin Kaflı'nın vekillik ömrü sadece 5 ay sürdü ve yerini Dilovası belediye başkan adayı bile gösterilmeyen Cemil Yaman'a bıraktı..

2019 yerel seçimlerinde, Kocaeli'de ki 13 belediye başkanından 12'si tekrar aday gösterilmeyerek koltuğa veda etti..

Dönemin Başbakan yardımcısı Fikri Işık ve Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun gözde prensi olarak görülen Şevki Demirci, bırakın Çayırova belediye başkanlığını bir tarafa, Ak Partiden ihraç edildi. Şimdi İYİ Parti'den Çayırova Belediye başkan adayı oldu..

Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Zeybek'in bir dönem daha milletvekili seçilmesi bekleniyordu ki, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinden sonra Kocaeli siyasetinden adeta buhar olup uçup gitti..

2024 yerel seçimlerinde 11 ilçe belediye başkanından sadece Derince ve Kandıra'nın değişeceği konuşuluyordu ki; Karamürsel ve Dilovası belediye başkanları da tekrar aday gösterilmedi..

Peki kamuoyu anktelerinde beğeni oranı yüksek çıkmasına ve Dilovalılara tarafından sevilmesine rağmen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir niçin tekrar aday gösterilmedi?

İşte bu sorunun cevabını da bugün Ak Parti Dilovası sayfasından paylaşılan yukardaki fotoğrafta bulabilirsiniz;
Fotoğraf karesinde yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli il başkan yardımcısı Haluk Sekban ve Dilovası belediye başkan adayı gösterilen Ramazan Ömeroğlu ile Ak Parti Kocaeli'nin Dilovası'ndan sorumlu milletvekili Cemil Yaman çok çok iyi biliyorlar Hamza Şayir'in niçin tekrar aday gösterilmediğini..

Hamza Şayir mi?
Ona bir şey sormayın, onun ne kadar dalgın ve düşünceli olduğu fotğraf karesine bile yansımış..

Netice itibari ile Ak Parti Kocaeli siyaseti tam anlmaıyla çarkıfelek ve BÜYÜK İKRAMİYE ile İFLAS'ın kime ne zaman vuracağı beli değil..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.