AK PARTİ KOCAELİ BAŞKANI TALUS 13-0 DEDİ

Siyaset 03.02.2024 - 14:15, Güncelleme: 03.02.2024 - 14:15
 

AK PARTİ KOCAELİ BAŞKANI TALUS 13-0 DEDİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım programı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un da katılımıyla gerçekleştirildi. Ak Parti Kocaeli ilçe belediye başkan aday tanıtım anıtım toplantısına AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Veysal Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, MHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Elif Demircioğlu, MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, MKYK Yedek Üyesi Mehmet Ali Okur, MKYK Yedek Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti, MHP ve BBP İlçe Başkanları  ve ilçe belediye başkan adayları katılım sağladı. TALUS 13-0 DEDİ Programda ilk olarak konuşan Kocaeli İl başkanı Şahin Talus şu ifadelere yer verdi; “31 mart seçimlerinin arifesindeyiz. Yeni bir koşuya başlıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Tahir başkanımız yeniden adayımız olarak yeniden başladı. Ben şahidim. Gitmedik ev bırakmadı. Yeni rekorumuzla bir kez daha kocaeli semalarında bayrağımızı dalgalandıracağız. AK parti davasına gerçekten gönül vermiş kişi belediye başkanı olacak şartlarına haizdir. Özellikle tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle her ilçeden bir adayımız belli oldu. Her bir aday adayı arkadaşımız adayımızın yakın yol arkadaşı olacaktır. Öyle bildik öyle gördük. Bütün aday adaylarımızı bu hizmet yarışına katıldığı için tebrik ediyorum. Özellikle bu süreçte Cumhur ittifakı ortaklarımız Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi teşkilatına teşekkür ediyorum. Her zaman yan yana omuz omuza olduk. Türkiye yüzyılı için hazır mıyız? Bir ve beraberiz. Hep beraber Kocaeli olmak için cumhurbaşkanımıza söz verdiğimiz gibi 13-0 yapmak için hazır mıyız? Bizim ittifakımız hiç bir şekilde masa dağıtmayan bir ittifak. Kocaeli’de bu süreci birlik içinde götüreceğiz."
KOCAELİ HABERİ

AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım programı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un da katılımıyla gerçekleştirildi.

Ak Parti Kocaeli ilçe belediye başkan aday tanıtım anıtım toplantısına AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Veysal Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, MHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Elif Demircioğlu, MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, MKYK Yedek Üyesi Mehmet Ali Okur, MKYK Yedek Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti, MHP ve BBP İlçe Başkanları  ve ilçe belediye başkan adayları katılım sağladı.

TALUS 13-0 DEDİ
Programda ilk olarak konuşan Kocaeli İl başkanı Şahin Talus şu ifadelere yer verdi;

“31 mart seçimlerinin arifesindeyiz. Yeni bir koşuya başlıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Tahir başkanımız yeniden adayımız olarak yeniden başladı. Ben şahidim. Gitmedik ev bırakmadı. Yeni rekorumuzla bir kez daha kocaeli semalarında bayrağımızı dalgalandıracağız. AK parti davasına gerçekten gönül vermiş kişi belediye başkanı olacak şartlarına haizdir. Özellikle tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle her ilçeden bir adayımız belli oldu. Her bir aday adayı arkadaşımız adayımızın yakın yol arkadaşı olacaktır. Öyle bildik öyle gördük. Bütün aday adaylarımızı bu hizmet yarışına katıldığı için tebrik ediyorum.

Özellikle bu süreçte Cumhur ittifakı ortaklarımız Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi teşkilatına teşekkür ediyorum. Her zaman yan yana omuz omuza olduk. Türkiye yüzyılı için hazır mıyız? Bir ve beraberiz. Hep beraber Kocaeli olmak için cumhurbaşkanımıza söz verdiğimiz gibi 13-0 yapmak için hazır mıyız? Bizim ittifakımız hiç bir şekilde masa dağıtmayan bir ittifak. Kocaeli’de bu süreci birlik içinde götüreceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Tuncay küçük
(03.02.2024 19:44 - #1186)
Çayırova şevki demirci hayırlı olsun şimdiden, İzmit'te alınamaZzz. Diğerleri muamma
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.